|

Hei, am gauri in urechi de cand aveam vreun an. Cand mi le-a dat acea persoana, le-a dat prea sus, si deloc simetric. Cat va dura pana se vor astupa? Tinanand cont ca am purtat cercei mereu, si de 2 saptamani nu mai port.

Si mi-ar fi de folos si niste sfaturi prin care pot sa fac sa se astupe mai repede happy

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am purtat cercei până la 15 ani constant.
Acum am 19 și încă nu s-au astupat deloc, nu e nicio diferenta. Nu cred că se vor mai astupa vreodată.
Eventual faci niște dopuri formate din diferite lucruri: praf, piele moarta, alte minuni, dar la prima imsertie a altui cercel, dopul o sa dispara.
Mai bine iti faci pur si simplu alte gauri pe care sa le folosesti cand pui cercei

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SorrowHunter):

Da,imi voi face altele, dar ma gandesc sa nu arate urat acele gauri neastupate sad

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimaalee29):

Nu cred că o să stea oamenii să îți analizeze atent găurile din urechi. Plus că, sunt persoane care au și câte 5-6 găuri în urechi. Am o prietenă care are 3 găuri jos, la pavilion, una lângă alta și nu i-a zis nimeni nimic.
Și eu le am făcute din avion, în loc să bage asistenta acul de la seringă drept, l-a băgat oblic. Dacă pun un cercel stă pe o parte, că intră undeva și iese pe cu totul altă parte. Dacă ar fi să vreau să port constant cercei mi-aș face alte găuri lângă, pur și simplu. Dar eu nu port.
Eu zic că asta ar fi cea mai bună soluție. Ție ți se pare inestetic tocmai pentru că știi că ai două găuri una lânga alta. Dar ceilalți nu vor ști și nici nu vor sta să te caute de găuri.
Multă baftă! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce sa zic, eu iti recomand pirsurile, eu am avut sus unde e cartilajul...doare sa iti faci acolo dar daca il scoti se astupta destul de repede ^^

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă găurile sunt în lobi și a trecut atât de mult timp, nu știu să îți zic dacă se mai pot astupa în mod natural. Eu personal am avut o gaură în lob, bijuteria am purtat-o o perioadă destul de scurtă, fără complicații, dar ideea e că și acum îmi pot introduce o bijuterie, un pic mai greu, după câțiva ani buni. Urma a rămas, nu s-a astupat complet niciodată. La tine aș fi tentat să spun că nu se mai astupă vreodată, poate doar parțial.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează