| lalaballet a întrebat:

Hei! ce rutina zilnica as putea urma pentru o viata cat mai sanatoasa? Cum as putea sa ma trezesc mai usor?(am alarma dar,tot ma trezesc greu)

Mie mi se intampla mereu sa fiu mai activa la scoala cand sunt odihnita! asa ca, ce as putea face sa fiu mereu mai odihnita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Încearcă să te odihnești mai mult, să dormi mai toată noaptea, minim 8 ore.
Pa, pa.

| pietrean a răspuns:

Ar trebui.seara sa te culci cel mai tarziu la orele 22, sa nu mananci mancaruri grele,ci un gratar de pui+salata legume stropita cu lamaie,un peste la cuptor cu legume,o salata de legume impreuna cu o felie de sunca Praga,sau curcan,pui,o branza de vaci+mamaliguta,impreuna cu un ceai tei, sunatoare, fructe padure, sau chiar valeriana(daca adormi mai greu), sau o cana cu lapte cald.Sa nu te uiti la filme de groaza,de razboi,sa nu bei cafea,bauturi carbo-gazoase,care te agita,sa fie intuneric in camera.
Poti lua o pastiluta de SEDATIF PC(se suge), ca sa-ti intri in "normal" cu ora de somn, dar sa nu-ti fie o obisnuinta. Ziua sa faci miscare in aer curat, o alergare, o plimbare seara cu prietenii.Cu timpul, se formeaza reflexul si adormi la ora la care s-a obisnuit organismul.

| Sl4rk a răspuns:

Culcate pe la 8-9 maxim 10 seara in timpul saptamani (luni-vineri)
puneti telefonul intr-un loc unde cand suna sa fii obligat\a sa te ridici din pat sa il opresti.
asa eviti sa mai "stai un-pic"
in caz de esti tot obosita.
poti bea un cappuccino dimineata

| DOLE2000 a răspuns:

Culcate devreme, maninca dimineata, pastreazati buna dispozitie mereu tine si de moral fa-ti un program zilnic si tinete dupa el...vei fi alt om