| KevinAle a întrebat:

Hei TPU! Am o dilemă!
Eu am fost mereu mai grăsuț, mereu am avut o greutate mai mare decat ar trebui să am, așa ca, evident, am si puțina gușă, nu am multa, dar am destulă, credeți ca dacă slăbesc, o sa dispară gușa? Întreb din cauză că eu cunosc persoane care au slăbit dar încă au bărbie dublă și cunosc si persoanecare au fost mereu slabe și au bărbie dubla, cum aș putea scăpa de ea? (Am 16 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

La 16 ani adica slabesti ti se retrage pielea si gusa, ca nu ai 60 de ani, sa nu mai ai pielea elastica, dar slabitul trebuie sa se faca cu exercitiu fizic intens, ca pielea sa revina la normal.

| KevinAle explică (pentru Jassmina):

Mulțumesc mult! Dar mă gândeam că daca o am de ani buni..nu se mai retrage

| Jassmina a răspuns (pentru KevinAle):

La 16 ani se retrage totul, fiindca nu ai 50-60 de ani sa atarne.
Doar batranilor nu li se mai retrage, fiindca pielea si-a pierdut elasticitatea.
Gusa aia este tesut adipos (grasime) facuta din carbohidrati.
Pune mana si slabeste serios si vei vedea ca dispare de tot.
mananca multa carne si vegetale (FARA: cartofi, fasole, mazare, paine, paste fainoase, pizza, dulciuri si sucuri).

| KevinAle explică (pentru Jassmina):

Ai dreptate in ceea ce spui, dar sunt nedumerit in faptul că am cunoștinte care au fost mereu slabe, dar au o bărbie dublă

| Jassmina a răspuns (pentru KevinAle):

Poate fizionomia fetei lor este mai rotunda, sau sunt slabi cu procent mare de tesut adipos, mai ales daca te uiti la ei si vezi ca ai maini si picioare subtiri, dau au burta si grasime pe solduri si gusa.

8 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu se stie, depinde de persoana, nu stim la tine cum va fi daca slabesti. Dar incearca si ai sa vezi cum va fi, pana nu incerci nu ai de unde sti.
Slabeste, ca oricum iti face bine la sanatate, deci merita sa incerci indif daca ramane gusa sau nu, oricum e mult mai bine mai slab.

| Rihanna20B a răspuns:

Tehnologia a evoluat mult. Poți sa faci operație dacă nu îți dispare gusa după ce slăbești sau poți sa mergi la esteticean.

| KevinAle explică (pentru Rihanna20B):

Lifting ul/Liposuctia exista de mult timp, nu de acum, dar nu pot avea acces la ea din moment ce am doar 16 ani!

| Rihanna20B a răspuns (pentru KevinAle):

Slăbește și apoi așteaptă doi ani pana poți apela la un estetician