|

Hei TPU, am și eu o întrebare, vara trecuta am avut aceleasi simptome ca acum și anume, durere și înțepături de inima, senzație ca îmi tremura, ca nu pot sa respir, senzație de oprire de inima, durere de cap continua, problema e ca am fost la cardiolog, nu am nimic iar acum simptomele au revenit, oare de la ce poate fi?

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Tot ce ai descris tu aici sunt ATACURI DE PANICA care se pot rezolva cu un psiholog sau psihiatru, depinzad de cat de avansata este problema ta.
Te mai poate ajuta o hrana echilibarat cu 3sfertrui vegetale si 1 sfert carne, plus sport, foarte mult sport si yoga, sau meditatie.
Yoga este iedeala pentru depresie, anxietata, atacuri de panica, dar nu stiu daca ai unde sa o faci, asa ca, as sugera un sport pe care sa-l faci zilnic sau macar de 4 ori pe saptamana, dar ceva care sa-ti accelereze pulsul si sa-ti rdice adrenalina, precum: zumba sau dans ritmat ori orice alt sport care se face intr-un ritm accelerat si te epuizeaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru AnaMaria50):

Când am fost la cardiolog aveam tensiunea mică, însă nu mi s-a dat nici un fel de tratament ceea ce înseamnă ca nu e semnificativ, probabil am avut perioada stresanta am tras foarte mult de mine, fiind primul an de studii in Anglia, oricum am terminat am luat toate examenele și cred, sper ca acum o sa vina o perioada mai liniștitoare pentru mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndreeaDeea2):

Daca aveai o problema la inima, iti spunea cardilogul si iti dadea tratament.
Crizele tale sunt pe sistem nervos, dar asta stii f bine, ca anul trecut ai fost diagnosticata cu "atac de panica" si ai trecut prin aceeasi poveste. de data asta ai uitat sa ne spui tot adevarul... dar nah, exista istoricul interbarilor tale si uite asa, completam noi povestea.
Deci, nimic nou sub doare, doar o alta criza de "atac de panica" care se poate rezolva daca mergi la un psihiatru sa te consulte si sa-ti dea medicatia adecvata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna. ai atacuri de panica tu ai senzatia ca nu ati mai bate inima cand pui mana adica nu ati simti pulsul dar nu ati face griji incearca sa te calmezi incearca sa nu te gandesti la ce este rau cu cat te gandesti ca tu ai o problema si in momentul cand incepi sa gandesti apare acea teama care te face sa nu poti respira in momentul cand tu de agiti si te gandesti la ce este mai rau apar aceste efecte sa le zic asa.
Incearca sa inspiri si sa expiri timp de 6 secunde de 3 ori
Gantestete ca pentru durerea capului poti sa faci sa se diminueze fie prin pastile sau printr-o tehnica ti doua degete lipite unu de celalalt cel aratator cu degetul cel mare de la aceeasi mana
dar nu foarte strans dupa 30 de secunde vei simti cum muschi de la degete se vor contracta dupa acea schimbi cu al 4 deget de langa cel arataor si faci la fel:) sper ca te ajuta raspunsul meu daca nu incearca sa te duci la un medic si sa ai spui toate simptomele.
https://www.youtube.com/watch?v=_84J1ZWGu2Y

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Laurentzu18):

Mulțumesc frumos, trec printr o perioada stresanta, adică am cam terminat am luat toate examenele, este primul meu an in care studiez in Anglia și ecam stresant. Multumesc frumos

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru AndreeaDeea2):

Cu placere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Consulta un medic alergolog.Si alergia se manifesta prin astfel de simptome nu numai prin urticarie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează