Nu stiu, dar am un sfat: Du-te si intreab'o pe mama ta.
Ce probleme mai poti sa ai, esti deja un caz pierdut.
Copil tembel
Http://www.unica.ro/......-9016.html
aici gasesti sfaturile utile pentru problema ta
Nu te supara dar din cate am auzit eu mult sex in fund daca faci o sa ajungi sa nu te poti obtine la parturi
Nu prea inteleg la ce te referi cand spui ca nu poti renunta. La sexul anal? Incearca de la durex lubrefiant si de asemenea ia-ti prezervative(in cazul in care folosesti) extra lubrefiate(recomand durex extra safe). Cam atat, sper sa te ajute. Numai bine
Eu la 15 ani ma jucam cu papusile si nici nu stiam ce inseamna a face sex ma rog... du-te si tu la un ginecolog e cel mai bine.
Sexuloral si analnutepoate lasa gravifda asa ca bafta.La americani din clasa a-5-a le recomanda profesorul de educatie sexula chestia asta.si cu timpul corpul tau se va obisnui nu-i problema
Salut! poti folosi lubrifiant... poate nu vei mai avea probleme de acest gen SUCCES!
Hei
in primul rand trebuie folosit un lubrifiant bun pentru asta, daca nu o faci deja. si in timp ce il practici, trebuie sa fii relaxata. daca nu faci una din cele doua, e normal sa te doara.
e posibil sa fie si ceva mai urat, gen fisuri, dar sper si cred ca nu
Parerea mea e ca ar mai trebui sa astepti 2 3 ani. Insa daca vrei sa incerci, nu te opreste nimeni. Trebuie sa tii cont de anumite reguli si totul va fi bine. Prima regula este folosirea unul lubrifiant (eu am folosit Durex Feel, sau Durex Play), al doua regula este sa fii relaxata complet si sa nu iti fie frica. De asemenea, cand alegi sa faci asta, fa-o intr-o relatie serioasa, cu un partener in care sa ai incredere. Si nu face asta doar ca sa ramai virgina, mi se pare o prostie. Eu am incercat si a fost ok, a durut primele secunde insa foarte putin, nu pot sa spun ca aia a fost durere, in rest a mers bine. Tine cont de micile reguli, care sunt foarte importante si va fi bine Nu fii speriata!
Nu mai practicati oameni buni sex anal o sa ajungeti sa va kakati pe voi in metrou in autobuz etc si domnisoara la 15 ani ar trebui sa-ti vezi de scoala nu de sex anal
Si ca sa nu te doara folositi un porezervativ sa nu va umpleti de boli si ungel bine cu lubrifiant no sa te mai daoara asa tare
Ankiss123 întreabă: