anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hei TPU! Ce pot face daca toata lumea se ia de modul in care arat?! M-am ingrasat puțin, intr--adevar dar totusi...asta nu e motiv de ras sau de judecat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kenji2Uchiha a răspuns:

Ignorii bolovani care iti recomanda sa nu i bagi in seama, si slabesti.

Răspuns Apreciat de Editori
| DanielPH a răspuns:

Salut!
Ce poti face? Poti incepe prin a gandi diferit. Problema nu este asupra lumii, ca te judeca, ci este a ta. Tu le dai importanta acestor pareri, tu le transformi intr-un motiv de ingrijorare, intr-un sentiment neplacut si iritant.
Tu esti tu, si nimeni si nimic nu va schimba asta. Fiecare om este diferit, tocmai asta este esenta frumosului. Priveste-te in oglinda si spune-ti,, Aceasta sunt eu si sunt minunata asa!". Nu poti schimba parerea lumii asa usor, si daca ti-ai IROSI timpul facand asta, nu vei avea decat o bucurie falsa, mereu vor aparea noi si noi complexe.
Sunt un tip cu zeci, sute, mii de defecte, si o pot recunoaste oricand, nimic nu este perfect la mine! Si asta este asa de grozav, nu sunt ca altcineva, nimeni nu-i ca cel de langa el. Perfectiunea te limiteaza la stadiul de set, o ceasca frumoasa dintr-o infinitate de cesti, waw, ce original...
Lasa gura lumii sa vorbeasca, vor ramane doar cuvinte in van, nu mai da importanta unor lucruri toxice, dincolo de bula in care te-ai putea inchide se afla o lume vasta, nu zidi pereti in jurul tau si nu permite ca opiniile altora sa devina realitatea ta.
Ganduri bune!

9 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Parerea mea e sa faci si tu misto de tine odata cu ei, adica sa faci acel misto nepasator despre tine, si daca nu vei da apa la moara, ei se vor potoli.

| Annastassia a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti pese de ce spune lumea, dar ar trebui sa te ingrijoreze faptul ca te-ai ingrasat mult, daca este atat de vizibil, incat toata lumea iti spune acest lucru, iar tu nu realizezi.
Totul tine de vointa ta si de de cat de mult mananci.
Poti slabi, daca te simti jenata ca esti grasuta.
Elimina: dulciurile, sucurile, painea, pizza, pasta si orice cereala sau fainos din alimentatie.
Mananca cu masura: 1 pumn de vegetale si 1 bucatica de 150gr carne, la fiecare masa (fara nimic altceva).
Singura bautura acceptata este: apa plata, cam 2 litri pe zi.
Hai, succes la slabit, ca-ti va face foarte bine, atat la psihic cat si la fizic!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Te-ai îngrășat, asta e! Și fetele plinuțe pot fi cochete.
Dacă poți, încearcă să slăbești vara asta. Nu e Ok și nici sănătos, să îți neglijezi trupul. Probabil că te-ai ingrășat mai mult decât crezi și i-ai surprins pe toți.

| Anonim explică (pentru floresdemayo):

Mda...astia toti sunt din familie

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Când observațiile vin din partea familiei, nu ar trebui să te superi. Nu cred că o fac cu răutate. Poate doar au găsit un motiv să te tachineze Ti-au găsit punctul slab (slăbiciunea). happy
Atunci când observațiile vin din partea străinilor, cuvintele au un impact mult mai dureros, mai dur. Rari vor fi oamenii care îți vor spune cu sinceritate că arăți bine (atunci când chiar arăți). Mai repede îți vor spune că arăți bine, din complezență, atunci când tu simți că nu e deloc așa.

| CleanHeart a răspuns:

Gura lumii nu o astupi nici daca dai cu pumnii zicea cineva.
Doar oamenii incuiati la minte judeca, tu simte-te bine asa cum esti si poti sa slabesti dar ei de prostie nu scapa.

| Crissi99 a răspuns:

Ce poți face? Să pui criticile undeva să stea pantalonii sau fusta bine. Nu la inimă, că te îmbolnăvești.
Noi să fim sănătoși! Vorba fostei mele colege de bancă din liceu după aducerea testelor corectate la mate...

| Adrian5575 a răspuns:

Daca esti slab, gras sau daca ai o greutate normala, lumea tot va rade de tine asa ca nu ii mai lua in seama. Nu trebuie sa te afecteze in nici un fel parerile altora. Sa le tina pentru ei.

| ariannakaterine a răspuns:

Ignoră persoanele respective! Nu au de ce să facă parte din viața ta dacă se iau de modul în care arăți. De obicei, cei care fac asta sunt tipul ăla de oameni care ba te critică spunând că ești prea slab, când iei un kilogram spun că te-ai îngrășat, încearcă să găsească cusur în fiecare gest de-al tău. Dacă tu te simți bine așa cum ești, de ce să mai conteze ce cred ei!?

| Anonim explică (pentru ariannakaterine):

Nu pot, sunt din familie. Daca mi ignor pana si familia, e clar.

| RaduWhovian a răspuns:

Nu lua atitudine, îți sugerez sa încerci sa razi si tu de glumele care se fac, sa nu o iei serios, daca ei sunt răi, e problema lor, nu a ta, mai devreme sau mai târziu vei pleca in lume si vei scapa de acele persoane