|

Hei TPU! Cum pot scapa de gandirea asta excesiva, uneori nu pot sa ma concentrez la un lucru ca imi trece altceva prin cap.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta nu este gandire excesiva, este incapacitate de concentrare. Din experienta mea, concentrarea este o chestie de vointa si merge mai bine daca iti stabilesti un ideal, un tel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti scapa de gandirea excesiva. Oamenii gandesc tot timpul, diferenta e ca unii dintre ei isi directioneaza gandirea asupra anumitor lucruri care ii intereseaza. Incearca niste exercitii de concentrare, mediteaza. Incearca ca atunci cand esti prins in ganduri si-ti dai seama ca gandesti aiurea, sa iti indrepti atentia spre acele ganduri si sa realizezi ineficienta lor. Apoi incearca sa ramai concentrat pe un anumit lucru, sau pe ceea ce faceai in timp ce te-ai pierdut in ganduri si cand iti fuge mintea din nou in alta parte da-ti un impuls sa observi ca iar te-ai indepartat de ceea ce voiai sa faci si continua sa faci ce faceai mentinand starea aceea de "realizare". Sper ca nu te-am bagat prea tare in ceata tongue

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si eu am aceeasi problema...la mine functioneaza sa dau toate obiectele la o parte din jurul meu si sa imi impun o rasplata/pauza pentru cand termin de facut ce am de facut... FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează