|

Hei TPU!

Toată ziua am stat in pat si am invatat, nu am avut nimic. După câteva ore m-a apucat o durere groaznică de picioare, de la genunchi in jos. Din ce cauza?laughing)))) Nici macar nu pot sa dorm de durere.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De la prea mult invatat.

8 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se învață în pat, acela nu este învățat.
La masă, cu creionul în mână.
Durerea aceea nu are legătură cu faptul de a sta în pat, înafară de posibilitatea că le-ai ținut încordate fără să îți dai seama.
Fă un masaj ușor și încearcă să înțelegi ce te doare, gamba, talpa, superficial, în profunzime.

| a răspuns:

Trebuia pauză de 10 minute intre ore, ca la școală. Dar cred că până acum ți-a trecut.
Nu putem să stăm prea mult timp într-o poziție și să nu apară problemele.

| a răspuns:

Oamenii de aici nu sunt doctori. Ştii ce-ai de făcut!

| explică (pentru anonim_4396):

Dacă nu ai un răspuns relevant, mai bine taci!

| a răspuns (pentru M._Luca_Adina_1988):

Dar, ce? Nu am dreptate? Tu vrei să-mi spui că oamenii de aici sunt mari specialişti chirurgi, oftalmologi etc. Uităte mai sus ce scrie TPU că:,, Prolemele de natură mediacală sunt probleme serioase ce necesită consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă,,
Cred că ţi-ar trebui mai bine un consult la cap, nu la picioare.

| explică (pentru anonim_4396):

Păi mi s-a mai întâmplat asta, nu e o tragedie. Eram doar curioasa ce cauza ar putea avea, este ceva banal și nu cred că trebuie să apelez la un medic pentru orice rahat. Și nu știu de ce ești atât de ipocrit/ă, sau ești avantajat/ă de postura anonimă și așa îţi poţi arăta frustrarea reflectată prin tot ceea ce spui? Eu am fost crescută cu bun simţ și am învăţat că daca nu am ceva pozitiv de spus, mai bine tac. Exact asta ţi-am sugerat eu ţie, nu știu de ce ai reacţionat așa. De fapt, tu ai pornit totul, prin răspunsul tău. Dacă voiam ceartă sau răspunsuri care să mă indispună, probabil ceream asta. Eu am cerut doar o părere. Dacă nu o ai, îmi pare rău, dar nu mai putem continua acest schimb de replici, pentru că nu are sens.

| a răspuns (pentru M._Luca_Adina_1988):

Eu dacă nu vreau să-mi pun poză la profil nu pun, n-am de ce să-ţi raportez asta. Sunt mulţi care nu-şi pun poză, asta înseamnă că toţi sunt ipocriţi? Şi nu ai tu ce să mă înveţi. Eu nu ţi-am scris primul răspuns că vreau să mă cert sau ceva, am vrut să înţelegi că când vine vorba de sănătate nu e nimic banal. Oricum, se vede că ai pus întrebarea asta doar aşa din plictiseală, pentru că şi tu te puteai gândi că te dor picioarele de la prea mult sta în pat învăţând.

| a răspuns:

Nu intreba asta pe TPU pentru ca poti primi sfaturi care pot inrautati situatia...du-te la un doctor si nu face nimic de capul tau