|

Hei TPU, vreau sa stiu cand este mai bine sa faci exercitiile fizice(abdomene, si toate celalalte) dimineata sau seara? Eu le fac seara inainte de culcare, si tin si o dieta lejera.Si imi puteti spune ce diete tineti si voi, fetele? Fundaa

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Bună!
Se zice că cel mai bine e să faci exerciţiile dimineaţa, deoarec sunt mai eficiente. Singurele exerciţii care se recomandă a se face sunt cele de streching şi yoga.
Nu se recomandă exerciţii mai complicate înainte de culcare deoarece vei avea muşchii încordaţi şi nu vei putea dormi prea bine. Dacă la tine nu are efectul ăsta, poţi să le faci şi seara.
Ce dietă ţin? Păi...una lejeră ţin şi eu. (12000 calorii pe zi). O ţin cam de 2 săptămâni şi am slăbit 1 kilogram(exact cât e sănătos).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună.
Se zice că este cel mai indicat ca exerciţiile fizice să se facă dimineaţa, în niciun caz seara, pentru că vei avea muşchii încordaţi şi nu vei putea dormi bine.
Baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dimineata.seara e bine sa alergi. daca ai timp searapoti sa faci cateva dar cel mai bine e dimineata.Eu tin odieta la fel, lejera.Cu fructe legume si cu calorii putinepe zi.Eu incerc sa nu ma infometez singura.
Numai le faceinainte de culcare.Pe la 6-7 ar fi perfectsa alergi sau sa dansezi.Successi pupicikiss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, nu e suficient sa faci doar abdomene. Ai nevoie si de cardio, ca sa transpiri.

Nu iti recomand, desi eu am facut de multe ori, sa faci seara, deoarece iti va trezi organismul si vei adormi mai greu.

Cel mai bine e sa faci dimineata, atunci nivelul carbohidratilor din sange e cel mai scazut si atunci corpul apeleaza la grasime.

Rezultatele vor aparea in timp, e nevoie sa fii constienta de acest lucru si nu peste noapte. Tot ce apare peste noapte are si probabilitatea de a disparea la fel cum a aparut.
http://castigatimp.com/rezultatele-nu-apar-peste-noapte/

Pentru a te tine de treaba ai nevoie de putina organizare si monitorizare, ca sa intelegi acest lucru am scris aici: http://castigatimp.com/nu-poti-avea-rezultate-daca-nu-faci-asta/

Cum sa pui in practica, poti gasi aici: http://castigatimp.com/doi-pasi-pentru-a-fi-disciplinat/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează