|

Heii TPU! A-si avea nevoie de un sfat, cam de o săptămana ma simt foarte obosita, si când spun foarte ma refer ca daca se uita cineva la ochii mei ar spune ca sunt drogata, uneori nici nu pot sta in picioare ca amețesc, ma trezesc cam de 3-4 ori pe noapte si greu mai adorm, singura mea problema este oboseala asta permanenta, si e prea mult uneori simt ca nu mai suport sa fiu asa, sa ma uit in oglinda si sa ma văd asa, si mai am si pierderi de memorie ( unele mai majore altele mai puțin ). Știți care ar fi problema? Sau ce as putea face sa îmi treacă aceasta oboseala?

8 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Stres, prea multe ganduri poate? Astenie de primavara, anxietate, depresie.n cauze. Incepe prin a face niste analize de sange care sa elimine cauzele fiziologice. Daca raman doar cele psihice, mergi la un psiholog.

A si nu lua medicamente dupa ureche, doar pentru ca le recomanda mai stiu eu cine.

| explică (pentru WaterDrop):

Analize de sânge fac cam tot la 3 luni, mi-au gasit doar anemie ( o am de mai bine de doi ani ) si chestia este ca nu pot lua nici un fel de medicament pentru ca nu il accepta corpul, am incercat cu orice si nu pot, mai e problema ca ma stresez si prea mult, la psiholog nu am unde sa ma duc, am facut nişte teste pe internet de curiozitate si mi-o dat ca cică am depresie :o nu stiu cum sa scap de asta, dar multumeschappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MariaZ6767):

M`ar mira ca serotonina de exemplu sa nu fie acceptata de corp. Mergi la un psihatru si explica`i situatia, iti poate recomanda ceva asemanator, sau o poti procura din surse mai naturale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai nevoie de mult somn odihnă, esti epuizată, trebuie sa i ei o pauza si sa te dedici somnului, vezi ca stresul duce la boli grave, ce varsta ai? Inceraca sa rogi pe cineva din familie sa ti faca masaj sa te relaxezi sa scapi de oboseala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am 18 ani, iti mulțumesc happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Astenie de primavara?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut incearca sa nu mai ai contact pe timpul somnului cu Dispozitive care emit radiatii sau Micsoreaza timpul pe care il petreci in fata lor, ma refer la telefon, wirrless sau monitoare, televizoare
Daca evitand aceste surse nu te simti mai odihnita, mergi la un doctor specialis

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Adreseaza-te la medic, bea valeriana, vreo 2 pastile inainte de somn si o sa te odihnesti mai mult

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează