|

Heiii! Știe cineva vreun remediu pentru coșuri fata mea numai suporta creme am fost la dermatolog nu mi-a ajutat nimic va rog un remediu am multe coșuri ????????????. Funda♥️

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Comoditate si dezinformare! Nu cremele inlatura cosurile. Ba as zice ca le ajuta, infundand porii si retinand sebumul. Dermatologul se bucura sa mai aiba un pacient. Asta e "medicina" romaneasca.
Cosurile apar din cauza tenului gras, a alimentatiei nepotrivite. Mergi la endocrinolog sa-ti stabileasca un regim alimentar si ce mai este nevoie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă cu gel de bitter suedez. Și eu eram la fel și m-a ajutat mult. E foarte bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din ce am citit răspunsurile anterioare nu prea sunt de folos. Eu îți spun din experiență. Dermatologul știe el ce face, de aia e doctor, el ți-a dat medicație pentru tipul tău de ten/acnee etc, dar cum și mie mi s-a întâmplat: nu au funcționat! Eu am fost și a doua oară și mi-a spus că este normal să nu aibă efect la unele persoane de aceea am schimbat radical tratamentul și ghici ce: aproape la fel de ineficient (asta s-a întâmplat pe parcursul unui an). A treia oară nu m-am mai dus să cheltui bani pe tratamente scumpe și am încercat eu ceva de la farmacie. Produsele Bioderma mi le-a recomandat farmacista (Crema Sebium Sensitive, gelul de curățare și o cremă intens hidratantă-total 100lei- în comparație cu 400-500lei cât costau tratamentele anterioare mi s-a părut apă de ploaie 100 lei), ele mi-au fost cei mai buni prieteni timp de vreo 6 luni timp in care am scăpat de vreo 70% din coșuri, adică era super bine, eu care aveam 10-15 coșuri mai tot timpul, după o lună cu cremele bioderma deja aveam o fată curățică, cu 3, 4 coșuri și doar semnele vechilor coșuri îmi mai aduceau aminte de perioada aia groaznică. Asta s-a întâmplat de la 15 la 16 ani jumătate. Nu scăpasem definitiv de coșuri dar dacă mă țineam de rutina zilnică aveam o față acceptabilă. După vreo 7 luni cu Bioderma, au început iar să-mi apară multe coșuri, nu ca și înainte dar avem din nou 7/8+ coșuri. După 2 săptămâni în care nu au regresat deloc am decis să schimb tratamentul când cineva mi-a propus gama Gerovital Stop Acnee. A venit ca o salvare de la o persoană în care aveam încredere. Mi a spus că le găsesc în supermarket și că sunt ieftine(15 lei crema si 15 lei gelul). Prima dată i am râs în față și i-am spus că sub nicio formă nu mă dau cu o cremă de 15 lei de la SM pe tenul meu sensibil. M-a convins totuși și le am luat fără frică, dacă nu sunt bune, ceea ce eram convins 99% le arunc și gata,...2008 - 2215 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://l.profitshare.ro/l/6822740,da copy paste in google, e foarte buna crema dar e tubul mic, si nu e nici scumpa, 25 lei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti la perioada pubertatii, este normal, nu trebuie sa te intristezi, frumusetea sta in naturalete. incearca sa te impaci cu acest moment dificil din viata ta, insa un sfat pe care ti-l pot da este sa te speli bine pe fata dimineata si seara, eventual sa folosesti apa micelara. Sper ca te-am ajutat cat am putut, fizic dar si psihic!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează