| Secret5 a întrebat:

Hello! Am o problema psihică presupun!

Schimbări de stare bruște, nervi fara control, gânduri care nu îmi dau pace! Mă enervez absolut din orice lucru dar după 10 min îmi trec! Mă simt prost, amețesc și îmi este rău din cauza asta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Poate ai tulburări bipolare, probabil cauzate de presiunea și tensiunea intercraniană.

| Ionut_Pavel_1993 a răspuns:

Nu e chiar o problema psihica, e mai mult emotionala, atata timp cat nu actionezi patologic senzatilor pe care le simti in acel moment de slabiciune nu e tocmai o problema psihica zic eu, incearca sa te relaxezi mai mult la modul sa-ti pui ordine in ganduri pentru ca stii si tu ca asa nu e ok, mai ales ca te consumi destul de mult si atunci risti sa te imbolnavesti sau cum ai spus si tu sa ajungi la probleme de factura psihica sau emotionale mai grave gen isterie.

| DenisaIanos1234 a răspuns:

Ai nevoie de un prieten cel mai bun!? crede ma. Te inteleg. Si lui, ii povestesti tot. Dar intai sa ai incredere ❤️