|

Hey. Am o intrebare daca stiti si ar fi perfect dar nu neaparat daca ati avut problema asta. Deci e vorba despre aparat dentar. Singura mea problema este partea de sus a dintilor, am un mic spatiu la fiecare dinte si am o strungareata intre cei doi dinti, care sunt si mari...adica eu daca eu incerc sa ating partea de jos a dintilor cu partea de sus doar cu vei doi dinti ating partea de jos, intrebarea mea este daca merita sa merg la un control sau nu? Am inteles ca daca nu am scos maselele trebuie sa le scot, e dureros? happy

Deci ca sa intelegeti cat de mari sunt cei doi dinti...un dinte normal e cat jumate din cei doi dinti. Sper ca ati inteles. Pwp dau funda celui mai bun raspuns

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Neapărat mergi la un ortodont. NU dentist, ci ortodont. După o radiografie îți va spune exact care sunt pașii de urmat, nu este neapărat necesar să scoți vreun dinte sau vreo măsea, poate conformația maxilarului îți permite corectarea incisivilor fără altă intervenție, doar cu aparatul dentar. Dar asta doar ortodontul îți poate spune. În Craiova este o doamnă doctor foarte bună, la care merg de câțiva ani cu fetița mea cea mare.

| explică (pentru adryang78):

Mai am doua intrebari dar am uitat sa le pun. 1. Pentru aceasta problema voi putea purta aparat dentar? 2. Eu cunosc o fata care nu avea dintii chiar asa strambi adica nu ii avea strambi avea o strungareata si in rest avea cam aceeasi problema ca a mea, dar am vazut la multe persoane care chiar nu aveau nimic la dinti insa purtau aparat dentat, de ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu știu ca se scot in cazul in care sunt înghesuiți. E 2019, doară nu îți scoate doctoru din penitenciar? O ușoară anestezie poate și chiar dacă doare un pic, este trecător, rezultatele de după va face ca intervenția sa merite happy. Mergi și intereseaza-te

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mai am doua intrebari dar am uitat sa le pun. 1. Pentru aceasta problema voi putea purta aparat dentar? 2. Eu cunosc o fata care nu avea dintii chiar asa strambi adica nu ii avea strambi avea o strungareata si in rest avea cam aceeasi problema ca a mea, dar am vazut la multe persoane care chiar nu aveau nimic la dinti insa purtau aparat dentar, de ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Emmmmmanuela):

Nu ai de unde să știi ce probleme aveau acele cunoștințe care purtau aparat, după cum nu ai de unde să fii sigură că acele persoane cu strungăreață aveau aceeași problemă ca și tine.
De exemplu, fetița mea a moștenit maxilarul de la unul din părinți și bolta palatină de la celălalt, sau ceva de genul.
Repet, doar un ortodont îți va putea spune ce trebuie făcut, iar acesta va pune diagnoza cu radiografia în mână.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează