|

Hey! Cei care ați avut apendicita in cat timp vi s-a agravat? A fost o durere mare? Poți avea apendicita după câteva luni de durere?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa o saptamana de la inceperea durerii s-a agravat. M-au operat si am avut peritonita si septicemie. Din septicemie 10% scapa. Eu am scapat dar cu 4 operatii pe burta si praporul nu se mai inchide. Deci: mergi si te opereaza chiar daca o faci degeaba. Dureaza putin, este o operatie usoara si dupa 3 zile te externeaza. Altfel stai ca mine 3 luni si jumatate prin spitale si cu consecinte pe viata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă aveai apendicită stai tu liniștit că într-o săptămână maxim erai praf dacă nu chiar mort. dacă au trecut luni întregi de la durere înseamnă că aia n=a fost apendicită. apendicita se infectează foarte repede și cu cât trec mai multe zile dă în peritonită care e foarte gravă și duce la moarte dacă nu-i făcută operația cât mai repede

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Da, normal, nu sta sa se agraveze, du-te la un control cat de rapid, e o durere destul de deranjantă, se poate agrava foarte rapid

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează