| gogocazacu a întrebat:

Hey TPU! De câteva zile tot mă gândesc că am corigenta la mate pe 9 și constant am ceva in interiorul meu, ceva ce mă face să sufăr chiar daca știu că voi învăța și voi lua corigenta. Așa mi se întâmplă mereu la chestii de genu, dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| Larianiel a răspuns:

Hey! Dacă ai învățat și înveți in continuare, nu este cazul sa te stresezi. happy În primul rând, calmează-te! Nu te mai gândi la asta. Ia o mică pauză în care fă ceva ce te relaxează.
Dacă ai ajuns în situația de corigență este pentru că profesorul tău a considerat că mai ai de învățat. Eh, a vrut să îți dea de învățat pe vacanță.hee hee Sunt sigură că vei trece cu bine. Succes!

2 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Nașpa.

| Momentan a răspuns:

Nu e capăt de lume. Fă un program de ore de studiu, te ții de el. Lucrând îți va trece, cu cât observi că faci progrese.