| MobscenexD a întrebat:

Hey TPU. De o saptamana am avut sange in saliva fara tuse si alte simptome de doar 2-3 ori doar dimineata in jurul orei 3. Dimineata asta am vazut sange intr-o masea sparta si putin langa limba unde se afla maseaua. Sa fie de la gingivita? Mentionez ca nu sangerez pe timpul zilei… sunt insarcinata in luna a7a si nu stiu ce sa fac si ce sa cred…

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Trebuie sa mergi a stomatolog.Chiar dacă ești însărcinată poți sa îți repari dintele.

Chestia cu sângerarea poate fi de la gingivita.Si eu am făcut în sarcina și mi s-au inflamat foarte rău gingiile.De sângerat nu mai zic.

| dullcat5678 a răspuns:

Buna.Poate ar fi utila o vizita la dentist.

| Caro34 a răspuns:

Bună! Mergi la medic să vadă măseaua cu probleme fiindcă astea dau multe toxine pe rinichi. Apoi rinichii tăi sunt acum pentru 2, micuțul are și el un aport! Sarcină ușoară și fii fericită!

| ZombiesWounds a răspuns:

Poți să te duci la medic.

| IonelaIasmina a răspuns:

Bună! Cu siguranță nu are legătură cu sarcina! Poate fi o problema la dinti, sau, da, poate fi gingivita. Ar fi bine un consult la stomatolog, dar... dacă nu se poate...nu e nimic grav, te poți duce când vei avea timp, sau,, când se va putea,,.
Sănătate multă, și...sarcină ușoară!