| fiif a întrebat:

maine vreau sa merg la bazin. E vreun risc sa merg daca sunt pe stop?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este complet interzis sa mergi la bazin in timpul menstruatiei, indiferent ce tampoane ai folosi. In abzin e putin apa si dulce, o vei contamina cu sangele tau (care se scurge in picaturi foarte mici pe langa OB) si ii vei imbolnavi pe toti cei care il folosesc. Este o masura minima de igiena sa nu mergi la bazin in timpul menstrei ca sa ii protejezi pe cei din jur. POti intra cu OB in mare, fiindca e apa multa si sarata si nu ii expui pe ceilalti la risc de infectii.

| mgtow a răspuns:

Cica nu e bine sa mergi la strand cand ai menstruatia.

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Chiar maine vrei sa mergi la bazin numai poti astepta si tu o zi 2 pana iti trece menstruatia?
normal ca te poti duce dar nu poti intra in apa iar chestia asta e ca si cum ai avea frigideru plin da tu nu te atingi din el cu nimic( era un exemplu)
Daca numai esti virgina poti folosi ob dar trebuie sa il schimbi odata la 3 ore si evita apa rece sau foarte calda.
Totusi eu te sfatuiesc sa mai astepti 2 zile acolo mai importanta e sanatatea!

| GoguSteriade a răspuns:

N-ar fi o idee buna sa intri in apa daca esti "pe stop." Stai pe mal si bucura-te de soare, dar evita apa, atat tu, cat si tamponul tau se vor bucura.

| FrozenloVe a răspuns:

Normal ca este. Poti sa te duci dar sa nu intri in apa, Pentru ca dupa vor aparea complicatii. nu este bine sa intri in apa cand esti pe stop. eu zic sa astepti sa iti treaca si dupa poti sa faci ce vrei happy! funda?

| Ekcstsy a răspuns:

Nu e nici un risc daca vrei sa vezi Marea Rosie mai indeaproape. Si motivul rosului sa nu fie algele happy. Stay home.