| AllForOneAndOneForAll a întrebat:

vreau sa stiu parerea voastra vaccinati bebelusii la nastere sau nevaccinati.tot mai multe femei aud ca nu isi vaccineaza copiii ca se imbolnavesc mai repede. daca ii vaccineaza si mai bine ii alapteaza corect si alte cele...eu sunt intre ciocan si nicovala nu stiu ce sa cred ma si tem din ce am auzit.voi ce ma sfatuieti. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Ar fi bine sa ii faceti copilului toate vaccinurile conform schemei nationale pentru ca sunt foarte utile; toate isteria aceasta anti-vaccin a aparut dupa scandalul cu vaccinul anti HPV, insa nu este motivata.
http://www.i-medic.ro/......iloma-uman

| Fatamuntilor a răspuns:

E normal ca un copil vaccinat e ferit de boli.
Nu are nicio legatura alaptatul cu vacccinatul.
Iti recomand sa-ti vaccinezi copilul de cate ori este nevoie.De alfel unele vaccinuri sunt OBLIGATORII, si sunt trecute in fisa medicala a copilului.