anonim_4396
| Anonim întreabă:

Hey!...Voi ce program zilnic (rutina) aveți? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheTimeKiller a răspuns:

Ma trezesc pe la 7-8 dimineata, scriu, invat pana pe la 10, mananc, fac o baie, mai pierd timpul pe pc/tableta si plec la scoala(depinde la ce ora intru, daca intru la 12.30 plec la 12 de acasa, daca nu, la 13), iau autobuzul si ajung la scoala. Stau la scoala pana la 19 dupa plec spre bulevard ca sa iau autobuzul, ajung acasa pe la 20 maxim(mai pierd timpul si prin statie cu colegii big grin). Cand ajung acasa ma schimb, dupa mananc. Daca am teme multe pentru urmatoarea zi mi le fac, daca nu stau la pc o ora, citesc ceva, fac baie, ma spal pe dinti si ma culc ca sa ma pot trezii urmatoarea zi. In weekend stau la pc, teme si invatat(multe teme ne mai da...) si nu ies deloc afara decat la paine pentru ca nu am prieteni happy. Trist sad, apropo am 15 ani si sunt clasa a 9-a.

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mic dejun, serviciu, pauza de masa, serviciun, acasa, mancare, film, baie, somn

| Seby90 a răspuns:

Black jack. Black jack and hookers.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Mă trezesc, stau pe TPU, mă culc.
**nu fac chiar aşa
Pa!

| xBlackUndergroundx a răspuns:

Ma trezesc.Mananc.Imi fac temele in timp ce stau pe PC.Ma duc la scoala.Vin de la scoala.Mananc.Stau pe PC.Ma culc.

| smile4meutheworld a răspuns:

Pai ma trezesc la 8:30, mananc, apoi ma spal pe dinti, fac teme, invat pana pe la 11:10, apoi mananc din nou, plec la 12 la scoala, la 12:30 incep orele, ies pe la 18:00-18:30 de la scoala, la 19 ajung acasa, apoi mananc din nou, fac la teme din greu, mai compun cate un cantec / poezie / proza, ma uit la tv, fac un dus, apoi mai citesc cate o carte, ma mai documentez in legatura cu medicina ( ador biologia ), mai incep sa fac cate un karaoke de groaza laughing)), stau pe pc, vorbesc cu prietenii, apoi in jur de 00:30 adorm.

| Vladut_Mihai_Iurascu_1991 a răspuns:

Masa sport pc

| Vladut_Mihai_Iurascu_1991 a răspuns:

sport pc