| thefortgod a întrebat:

Ieri mi-a intrat o insecta in ochi, am frecat putin la ochi si a inceput sa ma doara ochiul...am crezut ca nu e nimic...azi am observat ca am ochiul rosu si ma doare atunci cand clipesc.Cum tratez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Mergi la Urgente la Oftalmologie.

| Dintrebare a răspuns:

Uita-te in oglinda la lumina si vezi daca ti-a ramas in ochi. Tragi de pleaoapa inferioara si te uiti. Daca a ramas in ochi, acolo o sa fie. Si daca nu vrei sa mergi la medic, poti merge la farmacie macar

| Iunicu a răspuns:

Cea mai bună soluție din lume o are oftalmologul. Numai el știe ce se potrivește cu leziunea pe care o ai la cornee.
Este atât de simplu sa mergi la un control și să îți confirme după o privire că nu ai rămas cu corp străin în ochi și îți trebuie niște picături ieftine de la farmacie. Nici măcar nu este nevoie de un părinte dacă mergi la un spital care are oftalmolog de gardă. Durează câteva minute consultația și este gratuită la camera de gardă.

| Rihanna20B a răspuns:

Du-te la oftalmolog! Nu se știe ce gaza a intrat în ochi. Cel mai bine e sa mergi întâi la doctor apoi sa iei ceva pentru ochi pentru ochi pentru ca nu e bine să iei de capul tău ce ți se recomanda la farmacie. Fundita plz