|

In 22 decembrie mi-am facut niste gauri in urechi. Am stat 2 sapt cu cerceii cu care mi-a facut gaura (fiindca asa o zis femeia aia) apoi i-am dat jos, normal mi-a curs putin sange, apoi mi-am pus niste cercei de argint.De atunci in fiecare seara imi dau jos cerceii si ma dau cu spirt si ii tin si pe ei putin ca sa se mai dezinfecteze, apoi peste noapte dorm fara cercei, apoi din nou dimineata ma dau cu spirt si imi bag cerceii. La inceput imi curgea ceva sange si puroi, acum imi curge putin sange dintr-o gaura dar mi se tot face cojiță pe acolo si trebuie sa ma chinui sa imi bag cercelul si ma doare. Cica am auzit ca in 2 luni se vindeca gaura. Adica in 2 luni nu o sa mai imi curga sange? Si o sa-mi fie ca cele de la nastere. Oricum, intrebarea mea e ca, cu ce ma pot da sa mi se vindece, adica sa nu ma mai doara si sa nu imi mai curga sange?

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Trebuie lăsat cercelul acolo mai mult timp fără sa îl scoți, doar atunci gaura de vindeca și totodată rămâne acolo pentru cercei. Dacă ii to scoți și ii tot pai mai rau faci. Multa sănătate!

1 răspuns: