| AnaMaria15ARMY a întrebat:

In cât timp se pot îndrepta dinții cu aparatul dentar de ceramica? Ce preț are? Ce știți despre el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Nu stiu daca e o diferenta remarcabila cu privire la timpul de indreptare intre aparatul metalic si cel ceramic, cu siguranta costa mai mult decat unul metalic (al meu a fost 1000€-metalic) si, daca per ansamblu dintii se misca mai greu cu cel ceramic, clar va fi nevoie de mai mult timp. Insa, cel mai sigur e sa mergi la un control la ortodont, iti va spune daca ai nevoie pe ambele arcade, daca ai nevoie de extractii inainte, care este cel mai bun tip de aparat pentru tine, daca ai nevoir de distantator, elastice etc. S-ar putea ca nu toate tipurile de aparate sa fie compatibile cu toate aceste probleme pe care ortodontul trebuie sa le rezolve happy

| svenhassel13 a răspuns:

Salut. Acum am revenit de la stomatolog, imi pun si eu aparat, costa 4800 de lei si se îndreaptă in 3 ani.

| LaElly11 a răspuns:

Bună! Nu cred că ți-ar putea da cineva un răspuns concret având în vedere că nu cunoaștem complexitatea cazului. Un tratament ortodontic durează in medie 1-3 ani. Eu când mi-am pus aparat dentar, medicul mi-a spus că cel mai repede își face efectul cel metalic.