anonim_4396
| Anonim întreabă:

In clasa a 12a facem vaccin? Si daca da, ce vaccin facem? Si mai am o intrebare. Vaccinul impotriva gripei porcine care apare in decembrie este obligatoriu? Mie imi este frica sa il fac. Am auzit numai lucruri rele despre el, ca este facut pentru a decima planeta, ca este mai periculos decat gripa porcina, dar ma intreb daca chiar asa este. Oare nu este o exagerare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur e o exagerare. Nimeni nu incearca sa decimeze planeta, asta e doar in capul nebunilor. Nu cred ca va fi obligatoriu, dar in mod sigur va fi eficienta si vei vrea sa te protejezi de o boala potential mortala.

| psiholoaga a răspuns:

Si eu am rezervele mele in legatura cu "virusul" asta si cu vaccinul; eu nu am sa mi-l fac, nu cred ca va fi obligatoriu, ar fi culmea sa te oblige sa iei un medicament, pana la urma fiecare e responsabil ce face cu propriul corp.

| MisterKat a răspuns:

Banuiesc ca o sa ne faca vaccin anul asta. si eu sunt in clasa a 12-a si probabil va trebui sa facem un vaccin. In legatura cu vaccinul contra gripei porcine, eu nu il fac, sunt major si sunt hotarat. E o nebunie toata chestiunea asta la fel ca si cu gripa aviara...
Imediat o sa apara gripa felina, pisicina. Cica cea canina a inceput deja.am citit intr-un ziar...

| oz a răspuns:

Stai linistit... ce astia sunt prosti sa omoare tinerii...doar "ei" sunt bosorogi...au nevoie de trupuri proaspete.

| ellene a răspuns:

Eu nu am facut nici un vaccin in clasa a 12a. Cat despre cel impotriva gripei porcine nu stiu ce sa zic...astept sa il faca altii si daca nu dau aia coltul in cateva zile, saptamani, cred ca o sa il fac si eu big grin

anonim_4396
| Anonim explică:

Pai eu sunt cls. a -v-a si noua ne-a spus deja de el dar nu e obligatoriu in scoala mea si scoala mea e colegiu notional.

anonim_4396
| Anonim explică:

Nu se mai face niciun vaccin in clasa a 12-a.
Pt gripa noua nu e sigur ca se va face, sunt doar zvonuri.
Oricum NU e obligatoriu.

anonim_4396
| Anonim explică:

pentru cei care nu au studiat un pic despre virusi si cum se transmit si se inmultesc s-ar putea sa fie o boala inventata. cei care au studiat stiu ca virusul este un mutant, ceea se intampla foarte des in regnul animal ca si in cel uman. poti lua virusul sau nu, treptele de contaminare sunt diferite iar cel de la gripa porcina are o directie in scari sau mai exact spus, din 3 oameni se contamineaza doar doi sau unul, cu alte cuvinte-este mai saltaret.de aceea nici nu este obligatoriul vaccinul, este ilogic asa ceva.este o exagerare atunci cand nu stim despre ce este vorba, dar poate fi la fel de bine o exagerare sa nu fim constienti de riscul eminent al virusului. purificarea unui vaccin nu se mai face ca acum 10 ani, sunt alte metode mai putin invazive si nu ai de ce sa te temi, exista acelasi risc ca si la celelalte pe care le-ai gfacut in copilarie.vaccinul nu este obligatoriu si ti-am explicat si de ce.in schimb este recomandat.

anonim_4396
| Anonim explică:

In clasa a 12 nu facem vaccin si vaccinul inpotriva gripei porcine nu-i oblogatoriu te pup de la stefy

anonim_4396
| Anonim explică:

Vrea cineva ceva costi_pumndefierrr