| Ionel17526 a întrebat:

In jurul ore 05.00 am ajuns sa ma culc. Ma gandeam la un joc, la scurt timp in minte mi-a aparut acel efect de "purici de televizor", totodata nefiind capabil sa ma mișc intrucat daca ma concentram mai tare reuseam acest lucru cu mult greu, si o pisica, sa spunem asa o "umbra pisica", isi face simtita prezenta.

M-am trezit o data, dupa multa concentrare apoi fiind capabil sa ma mișc, ma culc din nou, mi se intampla acelasi lucru, neputând sa ma mișc si in minte tot acel efect si aparitia umbrei, de data aceasta fiindu.mi mult mai greu sa ma trezesc, mult prea greu, intr-un fel eram constient de ce se întâmplă. Ma trezesc si e ora 05.25, drept ca nu a durat foarte mult...Ce ar fi putut sa se intample?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TrustMeIKnow a răspuns:

Citeste putin despre 'sleep paralysis'. Este un subiect interesant si este posibil sa fi avut cateva simptome care apar la acest timp de paralizie in somn "a person is aware but unable to move or speak".

| sierra1 a răspuns:

Cred că până la ora cinci când te-ai culcat, ai băut la greu

| Donsavas a răspuns:

Dacă nu te ai drogat, atunci ai experimentat constient paralizia in somn, nimic anormal sau patologic in conditiile in care ziua esti treaz/a.

| Ionel17526 explică (pentru Donsavas):

Nu m.am drogat si nici nu am fost sub influenta bauturilor alcoolice.