| Intum a întrebat:

Întrebare pentru anti-vacciniști:
Dacă să presupun că mâine trebuie să mergeți într-o zonă cu risc ridicat de febră galbenă, ați face sau nu vaccinul anti febră galbenă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Febra galbena este o boala mult mai periculoasa decat Covid 19 care, odata infectat organismul, are o desfasurare mult mai agresiva si mortalitate foarte ridicata.

Vaccinul dezvoltat impotriva febrei galbene se bazeaza pe declansarea sistemului imunitar cu virusi slabiti.
Vaccinul impotriva febrei galbene este folosit de multi ani, cu eficacitate ridicata.

Cele 2 vaccine anti-"Corona" cu care se "imunizeaza" (?) functioneaza pe baza unei tehnologii diferite, recent create, care nu contin virusi slabiti, ci ataca invelisul virusilor (alte efecte nu se cunosc inca).

Vaccinarea impotriva febrei galbene este obligatorie pentru cei care se deplaseaza in zone cu nivel ridicat de risc de infectare (transmiterea fiind facuta de tantari).

| doctorandus a răspuns:

Lasa, si-asa n-are statul bani pentru 40 milioane de doze de vaccin inainte de sfarsitul anului. Le vor lua locul la coada cei care vor sa se vaccineze si apreciaza asta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ar face, căci rugăciunea e mai sigură. Și nici nu te cipează.

| relian a răspuns:

Si daca faci vaccin si tot o sa te imbolnavesti,atunci ce o sa mai spui?
Is curios astia care is pro vaccinuri,ce faceti daca o sa va imbolnaviti exact de boala pentru care ati facut vaccinu asta?
Pt ca sunt vaccinuri pentru raceala,gripa,iar cei care au facut tot sau imbolnavit,deci pentru ce?
Iti zic eu,aia fac bani,voi nu castigati nimic,decat indoctrinare,aia castiga si control,sperie lumea,iar lumea se conformeaza cu ce spun ei,adica cei care conduc lumea.
Tu stii cei ala un vaccin? Oamenii nu stiu si nici nu-s curiosi sa stie,asa ca nu are rost discutii inutile ce nu ajuta pe nimeni.
Lumea a fost condusa ca oile si asa o sa fie si pe viitor, de aia se incearca acum chestiile astea, s-a observat o usoara trezire a oamenilor si trebuiesc bagati in tarc la loc, iar mijloc mai bun decat sai sperii nu este, tottdeauna oamenii sau speriat de bau bau laughing adica de ceea ce nu pot vedea, de ceea ce ei nu pot intelege.

| KR0NSTADT a răspuns:

Ce-i aia " anti-vacciniști"? Bă, voi nici să scrieți corect nu sunteți în stare, dar vreți păreri vis a vis un domeniu care este SciFi pentru neuronii voștri. Ai citit vreodată, în toată viața ta, măcar titlul unui tratat de imunologie?

| InOrOut a răspuns:

Febra Galbenă are un vaccin obisnuit nu e terapie genetica ca la covid. Asta la covid nu e vaccin obisnuit. M-as vaccina cu cel de Febra Galbena oricand.

| Dddonkey a răspuns:

Daca ar trebui sa merg as incerca ca si cum procedam cu cei care sunt gripati, pastrezi distanta, si te protejezi. Nu cred ca as lua vaccinul!

https://www.washingtontimes.com/......-not-be-d/

| doctorandus a răspuns (pentru Dddonkey):

Daca la un moment dat ungurii (sau alte state) nu te mai lasa sa treci granita, sa nu te plangi. Esti liber sa iei o decizie in privinta asta, dar... suporti consecintele.

| doctorandus a răspuns (pentru Dddonkey):

Unde scrie-n Constitutia Ungariei/Austriei/Belgiei ca trebuie sa lase sa treaca granita un cetatean strain care poate reprezenta un pericol pentru sanatatea publica?

| Dddonkey a răspuns (pentru doctorandus):

Dar pana acum crezi ca au oamenii nu aveau bolii sau virusii cand treceau granitele? Dar de unde ideea asta pe care o intalnesc la voi astia covid fanboys big grin, ca daca nu vaccin clar esti infectat? Si daca este negativ? Interesant ca la inceput lumea spunea ca nu exista problema ca sa nu se dea libertatea de decizie a oamenilor care vor vaccinele si nu(ca si laalte gripe, pneumonie, s-a.m.d.) si uite ca incolo se indreapta. Sanatatea publica reprezinta doar covid? dar restul bolilor nu conteaza? Astia care fumati in public nu ii afectati si sanatatea altora? Ai un mod asa de parca e un film cu zombii si toti care nu sunt vaccinatii sunt zombii.

| doctorandus a răspuns (pentru Dddonkey):

Inca o data: nu eu sunt sef acolo, statele sunt suverane si vor decide consultandu-se intre ele ce masuri se impun. Dar se pare ca bookerii mizeaza ca a cere certificat de vaccinare pentru a calatori international va deveni norma, cel putin daca vorbim de statele bogate.

| Dddonkey a răspuns (pentru doctorandus):

Eu inteleg ce spui dar comunic cu multi oamenii si nu prea au incredere in vaccinul asta, plus ca au aparut oamenii care suferaprobleme. Si personal nici nu stiu ce cauta un personaj ca billy gates sa dea el declaratii despre vaccin cand a distrus Africa cu vaccinele lui si cu mentalitatea lui de depopulare. Treaba e ca imi place sa ma dau in spate si sa urmaresc toata scena, si sunt lucruri care imi dau de gandit. Dar din nou cred ca toata lumea ar trebui sa aiba puterea de decizie. Vaccinul nu a fost niciodata obligatoriu si nu cred ca ar trebui(asta daca nu sunt si alte interese financiare, de putere nu stiu momentan).

| minrest a răspuns (pentru Dddonkey):

Noroc ca statele, atat al nostru cat si cele afectata de febra galbena, sunt mai reponsabile decat tine si nu iti permit accesul fara acest vaccin.

| Dddonkey a răspuns:

Succes la urmarit:
https://Facebook. watch/323XT9zG6f/