| Bogdanmanolachi a întrebat:

La 18 ani pot face operație pentru a scăpa de ochelari? Sunt miop.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Depinde de starea de avansare sau stagnare al miopiei. De obicei, stagnarea se considera a fi realizata dupa varsta de 35 ani. Daca operatia se face mai repede, atunci miopia poate reaparea si este posibil sa mai fie nevoie de o noua interventie sau sa porti ochelari (e drept, mai slabe).

| mgtow a răspuns:

Poti, in Lituania cu 250€ se rezolva. Apoi in 7 zile esti perfect pana isi revine complet vederea

| doctorandus a răspuns:

Parerea mea e ca ochelarii ii mai poti schimba, ochii ba.

| amaliab1997 a răspuns:

Eu am facut operație cu laser la clinica Arcadia din Iasi aveam 21 de ani, cred ca cel mai mult conteaza ca dioptriile sa stagneze (si eu tot miopie am avut,-4, 75 si -1, 75) Atunci am dat 5000 de lei (2018). Sper ca te-a ajutat!

| vmalex21 a răspuns (pentru amaliab1997):

Si ai scapat definitiv de ochelari? A costat 5000 de lei pentru un ochi sau pentru ambii?

| amaliab1997 a răspuns (pentru vmalex21):

Scuze de intarziere?
Am scăpat de ochelari, operația nu mi-a corectat vederea 100% pentru ca eu nu puteam sa vad 100% nici cu ochelari cu ochiul stâng, dar in proporții de 90 pentru stangul si 100 pentru ochiul drept. Sunt mulțumită, intr-o săptămână de la operatie deja vezi perfect si iti poti continua orice activitate. Am dat 5000 de lei pentru amândoi ochi si intervenția a durat maxim 15 minute!