|

La ce imi creste glicemia cum sa fac sa nu mai creasca, daca mananc tarziu dupa ora exacta de masa ce se intampla? Si cum simti ca iti creste glicemia? Dau Funda

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Glicemia creste cel mai mult de la zahar, faina si amidon ( care se gaseste in cartofi). Dintre fructe cei mai nerecomandati sunt strugurii. Daca mananci dupa ora exacta de masa o sa iti scada glicemia. Ca sa opresti cersterea glicemiei trebuie sa nu mananci alimentele nerecomandate. Alimente care scad glicemia : varza, ceai de catina, castraveti.De asemenea, scade la efort ( ai putea sa urci scarile in viteza de sus pana jos de vre 10 ori si iti scade 200 din cat ai avut ) Cand iti creste glicemia de obicei tremuri sau ti se face rau, te doare capul, in general nu te simti bine.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Glicemia porneste dela mancarurile bogata in zahar (prafituri.) sucuri dulci chiar si fructe.
Trebuie sa stii cum sa mananci moderat si nu vei avea probleme

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu este bine sa mananci inainte de culcare, uite aici cateva sfaturi https://oraexacta.info/ora-exacta-pentru-culcare/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează