| Bogdannn2004 a întrebat:

M-am ingrasat dupa dieta 2kg fiindca am tinut o dieta 4 luni foarte slab caloric maxim 700/zi si cand am inceput sa mananc mai mult imediat am pus.Va rog sa-mi spuneti un meniu sanatos ca sa nu ma mai ingras dar nici sa slabesc am o greutate normala, vreau sa ma mentin dar sa nu ma mai ingras ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Bogdan ai dus rata metabolica in jos acum te ingrasi pentru ca consumi mai mult, te vei ingrasa mult mai mult asta e doar inceputul, vei avea greutatea care ai avut-o, absolut nimic nu poate opri asta, sunt dramatic dar asa patesc in proportie de 95% cei care slabesc se ingrasa inapoi, chiar daca o sa ai o alimentatie sanatoasa si aia ingrasa, solutia care e?

Cardio +culturism + pastrarea unei diete pe viata, dieta ta a fost foarte nesanatoasa si aiurea, 700 de calori ti-ai batut joc de sanatatea ta

| Bogdannn2004 explică (pentru RAY):

Atunci incerc sa mananc 700 sau deloc daca n-am ce face.

| RAY a răspuns (pentru Bogdannn2004):

Nu,nu asta e solutia, solutia este sa faci sport, creste rata metabolica nu are de ales, asta trebuia sa fi facut de la bun inceput, mai ales culturism, 700 de cal sunt extrem de putine, apropo cate kg ai slabit in 4 luni?

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Cand am scris ca nimic numai poti face ma referam la faptul ca daca consumi cat iti cere organismul acum te vei ingrasa

| Bogdannn2004 explică (pentru RAY):

Dar vreau sa ma ingras cateva kilograme ca am 64 la 1.85 pana la 70-72 si pe urma sa ma mentin mi se vad oasele la cat de slab sunt si de aia. Vreau sa am greutate ideala nu sa fiu subponderal.

| RAY a răspuns (pentru Bogdannn2004):

Omule nici tu nu stii ce vrei, M-am ingrasat dupa dieta 2kg fiindca am tinut o dieta 4 luni foarte slab caloric maxim 700/zi si cand am inceput sa mananc mai mult imediat am pus.Va rog sa-mi spuneti un meniu sanatos ca sa nu ma mai ingras dar nici sa slabesc am o greutate normala, vreau sa ma mentin dar sa nu ma mai ingras ce pot face?

| Bogdannn2004 explică (pentru RAY):

Ok sa ma ingras vreau dar nu inteleg un lucru de 2 zile am mancat ce am vrut adica 2000 calorii/zi si cantaru imi arata 71 kilograme acum 2 zile aveam 64.Stiam ca un kilogram are 7000 calorii trebuia sa am maxim 65 nu 71. E posibil asa ceva? Si ce pot face sa nu ma mai ingras accelerat mi-e frica sa mananc si o salata ca o pun pe mine.

| Anonim a răspuns (pentru Bogdannn2004):

OMG
Nu lua in seama ce zice baiatul ala ca e total pe langa subiect.Vei reveni la greutatea ta de mai demult doar daca vei manca cum mancai si atunci, nu daca mananci normal.Nu lua de bun tot ce citesti aici. Spune-mi te rog ce greutate si ce varsta ai acum.

| Anonim a răspuns (pentru Bogdannn2004):

Cantarul e defect, nu ai cum sa castigi 7 kg in 2 zile.Cumpara-ti unul nou sau du-te la un vecin.

| Bogdannn2004 explică (pentru anonim_4396):

M-am cantarit pe 5 cantare din oras toate arata la fel 70.2 si acum 2 zile aveam 64 nu-i nicio minciuna

| Bogdannn2004 explică (pentru anonim_4396):

Am 1.85 si 70kg acum 2 zile aveam 64 m-am cantarit si in oras si acasa peste tot toata arata 70.

| Anonim a răspuns (pentru Bogdannn2004):

Un kg este egal cu circa 7700 kcalorii, deci in 2 zile ar fi trebuit sa mananci 462000 kcalorii deci 232000 kcalorii pe zi, ceea ce este imposibil. 23200 kcalorii inseamna 7 pizza mari, pe care nu le-ai putea manca intr-o zi.

| Anonim a răspuns (pentru Bogdannn2004):

La inaltimea si greutatea ta si presupunand ca ai circa 17 ani, ai nevoie de cam 2500 kcalorii pe zi sa te mentii. Daca vrei sa pui masa musculara, recomand sa mananci cam 3000 kcalorii pe zi.

| alina2k18 a răspuns:

Fa sport ca sa mentii rezultatele si cheat day o data pe sapt. Nu te ingrasa la loc ca e pacat, vorbesc din proprie experienta.

| Sekim a răspuns:

Salut
Este logic sa te ingrasi orice ai manca mai mult. Organismul tau s-a obisnuit cu 700 de calorii, si acum, ce trece de 700 este depozitata pe post de grasime. Ai scazut destul de mult cu dieta la 700. Ar fi trebuit sa ai macar 1000 + pentru ca asa este recomandat.

| DeniKun a răspuns:

Sport + o dieta sanatoasa