| DollElsdark a întrebat:

Ma doare un colt de masea si nu am bani de dentist, cum fac sa o scot? (Mentionez ca se clatina si îmi este puţin frica sa actionez singura)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relativsausigur a răspuns:

Nu iti stiu varsta, dar daca nu sunt dinti de lapte, care cad cu usurinta, atunci te avertizez ca exista riscul sa nu poti suporta durerea, datorita nervilor afectati, mai ales ca poate nu reusesti sa o scoti repede si complet.
Chiar daca nu ai bani de dentist momentan, mergi la urgenta dentara!
Este gratuit, se vor ocupa de durerea ta, ori iti vor amortii nervul, punand un calmant acolo, si eventual iti vor scoate puroiul daca e vorba de asta.
Vei castiga timp pana vei avea bani sa iti rezolvi la dentist problema, fara durere!
Calmantele de la farmacii nu functioneaza eficient impotriva durerilor de dinti.

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Daca deja este rupta si ti-a ramas doar un colt, urmeaza in scurta vreme sa faca puroi si atunci va fi mai rau, ca trebuiesc antibiotice intai, sa se retraga infectia si apoi tot trebuie scoasa. deci, este mai simplu aucm: imprumuti bani de la parinti, o ruda, un vecin, sau un coleg, sa-ti faci treaba, dupa care dai banii inapoi cand iei salariu, sau cand aiu parintii salariul.

| anonimg a răspuns:

Mergi la un cabinet stomatologic si întrebi acolo cât te costă să rezolvi problema. Apoi ne spui si nouă.
Cati ani ai?

| DollElsdark explică (pentru anonimg):

21 si am spus deja ca nu am bani.

| anonimg a răspuns (pentru DollElsdark):

Am inteles ca nu ai bani.
Eu ți-am spus ca sa mergi sa te interesezi de costuri. Apoi ne spui de cat ai nevoie; si poate se găsea un binefăcător pentru tine. Nu se stie de unde sare iepurele.

Ai o vârstă frumoasă. La anii acestia este nevoie să ne încredem în oameni, atâta timp cât nu ni se cer lucruri care ne fac rău. Multi ani plini de, binecuvântări!

Acum iarasi iti zic: daca nu rezolvat problema la urgențe, mergi la un cabinet stomatologic, întrebi cât costa ca să rezolve problema, apoi ne spui aici prețul.