| Ionbetivu1990 a întrebat:

Ma panichez la lucruri stresante si nu pot controla lucrul asta. De ex inainte ma panicam la teste, dar acum nu mai am nimic, in rest cand ma joc csgo si sunt sigur si presiunea e toata pe mine, incep sa tremur si bataile inima cresc. In momentele alea trebuie sa fiu calm, ca daca tremur nu ma ajuta cu nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| StrongHeart a răspuns:

Pui prea mult pret pe win.
Joaca de placere, incearca sa inveti cat mai multe si nu uita sa te distrezi.Scopul jocului nu trebuie sa fie doar sa castigi.
Incearca sa pui accent pe comunicare,jocul in echipa,asta e ai pierdut un frag sau o runda,se intampla.Dar apoi,gandeste-te unde ai gresit si incearca sa nu mai repeti greseala. Urmareste si demo-ul daca chiar esti serios despre asta.
Pe langa asta,trebuie sa inveti si sa pierzi.
La fel e si in viata reala,ca intr-un joc.
Fii relaxat,respira adanc, bea apa si nu uita,conteaza sa te simti bine, nu sa fii buricul Pamantului, asta se aplica la orice.

| Ionbetivu1990 explică (pentru StrongHeart):

Fac toate astea, joc de placere, doar ma panichez si nu ma pot controla, poate cu timpul happy

3 răspunsuri:
| Byb2001 a răspuns:

Recomand yoga

| MariaPop23 a răspuns:

. E normal ca la jocuri gen cs:go, pubg, call of duty. la momente importante sa simți acea adrenalina i-as putea spune. Li se intampla și jucătorilor profesioniști la inceput.