| FlorinPopescu1995 a întrebat:

Merita trecerea de la țigări clasice la vaping?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CorbulRelu a răspuns:

Da, daca vrei sa te lasi de tigari. Vapatul e mult mai sanatos deoarece nu contine mare parte din toxinele din tigari. In plus vapatul nu iti creeaza dependenta asa ca in timp te vei opri sa mai vapezi. Vapatul consta mult mai putin, bine, prima luna o sa te coste mai mult cu tot ce trebuie, dar daca vrei mai ieftin poti sa iti cumperi un kit de incepatori. Si in plus, vapatul nu provoaca apa la plamani, acea este doar o infecti facuta la plamani. Cu placere

4 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde cât vrei să trăiești, cât de mult ții la viața ta.
Se pare că așa nu depui gudron, funingine pe plămâni, care nu mai iese.
Astfel este un pas bun pentru sănătatea ta, pentru viața ta.
Dacă vrei mai mult, să renunți definitiv, și la una și la alta.
Astfel depinde de tine.
Ce vrei.
Asta este diferența de bază dintre tine și o bucată de materie fără viață. Tu poți spune eu vreau și să și realizezi ceea ce vrei.

| Rd79 a răspuns:

N-am reusit sa ma obisnuisc cu vapatul, dar am trecut de curand la Glo, si pot spune ca m-am obisnuit destul de mult cu ele. Am redus tigarile normale de la peste un pachet pe zi la sub 10.

| Delcatty a răspuns:

Suta la suta. Absolut. Desigur. Iti recomand sa reduci nicotina in multipli de 6, pana la 3, dupa la 0, daca vrei sa te lasi. Daca nu, gandeste-te ca mirosi mai bine a capsune sau struguri decat a tutun happy aroma o poti personaliza mai usor decat la tigari, nu te stresezi cu faptul ca un cos de gunoi poate lua foc daca nu stingi bine tigara si poti vapa si inauntru centrelor comerciale gen mall-uri fara sa fii poftit afara happy vape ftw. Iti scriu asta in timp ce vapez.

| cyberalex a răspuns:

Nu, aparent nu sunt asa de nocive ca țigările clasice, dar sunt mult mai rele.
Crede-ma, am încercat zeci de tipuri de țigarete electronice si gusturi.
Acum m-am întors la țigara care o fac eu, din foita si tabac natural nu prelucrat asa de mult ca cele preambalate.