|

Mi-a aparut o pata alba sub unghie la amandoua degetele mijlocii de la picioare.Asta ce inseamna? Ca nu ma deranjeaza, nu ma doare si nici nu s-a extins.Se vor rupe unghiile?sad

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai lipsa de calciu. Incearca sa mananci mai multe proteine. [Fructe, legume. lactate, si din astea] si ai sa vezi ca`ti trece.sad nu e nimic grav in legatura cu lipsa de caliu.Dar o sa-ti mai apara daca nu te ingrijesti. Dar nu`ti fa probleme. si eu am asa. la degetele de la mana. pete albe. Asta inseamna ca nu ai destul Calciu. Sper ca ti-am fost de ajutor. Bafta! Fundaa?
puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se vor rupe petele de culoare alba reprezinta o cadere de calciu a organismului daca in timp se ingalbenesc usor mergi repede la un medic generalist si arata-i si iti va spune ca e posibil sa suferi de insuficienta renalawinking In antichitate mai mult de 35 de boli se diagnostiacu pe baza unghiilor.Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai lipsa de calciu. si mie mi se face si cand apar incep sa bau lapte GOL fara cicolata sau altceva...si in cateva zile dispare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu stiu ca atunci cand iti apar pete albe pe/sub unghii inseamna ca ai lipsa de calciuthinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru curlyhair):

Nu este lipsa de calciu, este o problema cu fixarea calciului pe oase.Calciu ai in asemenea cazuri, de cele mai multe ori chiar mult doar ca din lipsa de vitamina d nu se fixeaza pe oase, si apar acele pete sub unghie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează