Pentru o punte cu 3-4 dinti cam 100ron costa o cimentare in Bucuresti.
Ti-a cazut de la mestecat guma/caramele sau e f uzata lucrarea si are peste 10ani?
Nu costa nimic la doctorul care ti-a pus-o, mai ales ca el nu a lipit-o bine, asa ca du-te la alt doctor, nu ar trebui sa coste mai mult de cateva zeci de lei ca e doar un ciment care trebuie aplicat
eu mi-am scos o coroana de pe un dinte cu scobitoarea, pentru ca bagam zilnic scobitoare sub ea, de atunci folosesc numai ata dentara
Poti sa o faci gratis daca stii sa vorbesti si sa o faci sa creada ca e din vina celei care ti.a pus aparatul, ca nu a executat bine procedura. Dar in rest destul de mult. E ca si cum l.ai pune din nou, costul ala ar cam fi. Un prieten a convins.o ca a fost din vina celei care i.a pus aparatul si n.a mai platit, sau a platit dar foarte putin, nu mai știu exact.
Nu i face nimeni nimic gratis, termina cu prostiile astea. Stomatologii costă bani multi sa i ti repare sau sa i ti puna dinti. De aceea multi români nu merg la dentist ca costă foarte mult raportat la un salariu sau o pensie de 800 lei.
Ca sa va dau tot eu raspuns, vreo 80 lei pe dinte, cu tot inclus curatare, dezinfectare, fixare, cimentuire, etc!