| anonima4all a întrebat:

Mi-a intarziat menstruatia 4-5 zile de la data pe care trebuia sa-mi vina. ce se intampla? am facut un test de sarcina acum cateva saptamana si nu era nimic.de obicei imi mai intarzia cate 2-3 zile de la un timp nu mai mi-a venit pe aceeasi data in fiecare luna.astept parerile voastre multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Testul de sarcina facut acum cateva saptamani e neconcludent. Testul, ca sa te poti baza pe el, trebuie facut dupa minim 7 zile de intarziere a menstruatiei, din prima urina de dimineata si apoi repetat dupa 3 zile. Dupa test, du-te neaparat la ginecolog, mai ales ca ai mai avut dereglari menstruale. Poate fi o boala, adica mult mai rau ca o sarcina.

| Cleona a răspuns:

Probabil nu e nimic, asa se intampla la foarte multe fete si cred ca e normal, dupa parerea mea mai vorbeste cu un medic sau du-te la
un ginecolog sa aflii daca ai vreo problema.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai e normal sa iti intarzie 4-5 zile, se poate sa iti intarzie si o luna sau doua, sau chiar mai mult timp, dar nu are rost sa iti faci griji, asa ceva e normal.