Întrebare recomandată | irmcr a întrebat:

Mi-a sarit un cui in ochi si am facut cataracta ....am fost operat, mi sa inlocuit cristalul si tot nu pot sa vad, dupa 6 luni de la operatie mi-a descoperit un fir, iar acum cateva zile alt fir..., este normal ca sa imi tot scoata fire din ochi, sau este o greseala a medicului? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Sunt fire resorbabile pe care organismul pur si simplu nu le accepta, in consecinta nu se resorb.

| darrio2007 a răspuns:

Nu faci cataracta de la un cui.Este normal sa iti scoata din fire.

| Anisoara0anutza00123 a răspuns:

Se zice ca medicii sunt inteligenti, cu studii complete, etc.ei pe dracu ca daca ii intrbi unde-i splina sau ce infectii poti sa faci de la stiu eu ce se balbaie de parca nu ar stii sa vorbeasca.incearca sa faci mai multe controala la cabinete particulare, dar diferite si nu le spune cu ce scop te-ai dus, le zici ca vrei sa-ti faci analize!