Ii nasol, inseamna ca trebuie sa-ti pui alta plomba, si repede, ca maseaua cariata se strica de tot, si acum "alti bani, alta distractie" pe capul tau, vorba ceea...
Aaa? Nu, o sa mearga la WC, nu patesti nimic. ![]()
Este la fel cum ar fi daca ai inghiti o guma (eu am inghitit vreo zece cand eram mic, nu toate odata). ![]()
Si lasa=l pe @TipuVerde, il ia gura pe dinaite, auzi, plombe din plumb. Doamne Dumnezeule, ce lume!
Doamne dar stiu ca ai un destist idiot! =D N-are ce sa-ti face, doar e din ipsos sau ceva de genu asta, ori se digera ori o elimini si in cazul ala e mica si nu cred c-o s-o simti.
Doar daca plomba ta nu este din plumb, care este toxic, caz in care vei muri.
Ei bine...de-n data ce medicul stomatolog introduce plomba in cavitatea bucala (gura), existand riscul de a o inghiti, nu cred ca te poate afecta. Iti recomand sa te duci la dentist sa iti pui o plomba noua
bineinteles ca NU este nimic rau. Cu sa sa te poata afecta.
Stai linistita. Multi oameni patesc asta si nu au murit ![]()
Nu ai de ce sa fi speriata. Acea plomba nu e toxica sau ceva de genul ca sa patesti ceva. Si in plus cat de mare poate fi ![]()
Nu o sa patesti nimic. Stai linistita ok
Nu este nimic rau! cate am inghitit eu la viata mea si nu am patit nimic!
staai linistita:*:*
Nu se digera plomba, ar trebui, cel putin teoretic, sa o elimini curand. (teoretic).
Si eu am ighitit plomba mancam seminte prin Italia in tirc cu tacicameu si am crezut ca este o seminta stricata
dupa aia miai dat seama cai prea mentolata![]()