|

Mi-am zgariat gignia cu unghia, partea inferioara. S-a decojit un strat foarte subtire de piele. Exista risc de infectie?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna dimineata, draga! happy Cred ca da. Dar cel mai bine ar fi sa consulti un medic stomatolog; el este cel mai in masura sa-si dea o parere. Multa sanatate iti doresc, o zi frumoasa si un weekend minunat! Te pup cu drag! kiss

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Același lucru l.am pățit și eu ieri, doar că m-am zgâriat mult mai rău, până la sânge. Eu am clătit de multe ori gura cu apa, m.am spălat pe dinți imediat și am aplicat putina betadina pe locul afectat. Astăzi arată mult mai bine, nu s-a infectat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Există risc de aftă dar n-aş crede în infecție decât dacă ai igienă deficitară. Recomand clătire cu glicerină boraxată după fiecare spălare pe dinți, iar spălările să fie după fiecare masă.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează