|

Neața,Aștept păreri despre Lecitină de la cei care ați luat aceste medicamente.

8 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca vrei rezultate bune incearca Neuro Optimizer sau MemoPlus.Astea chiar ajuta. Lecitina e doar marketingul de ea, ajuta doar la ficat, la creier e doar asa, placebo.Asta mi-a zis doctorul meu, sincer

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nici un studiu nu a dovedit ca aceste suplimente ofera mai mult decat un efect placebo,desigur ca ar fi bine sa existe asa ceva,sunt persoane care au o memorie deficitara asa ceva ar fi un miracol,treaba cu memoria este ca inca nu stim exact cum functioneaza,de ce tinem minte unele lucruri,de ce nu tinem minte alte lucruri,se stie faptul ca conteaza emotia,practic amintirile emotionale sunt foarte puternice, se stie faptul ca repetitia este mama invataturi,exista sisteme de repetiti,uite cum invat eu cuv noi din lb invatata, pur simplu repet cuvintele la un anumit timp,ma testez singur, ma joc cu acel cuvant, folosesc imagini,context,voi cand invatati repetati ca niste papagali atat, nu va informati mai mult,nu sunteti curiosi,nu iubiti cunoasterea, internetul asta e plin de informati, comunitati, forumuri despre absolut tot ce vrei, conteaza si alimentatia bogata in fructe, peste, cardio
http://dezvoltareapersonalitati.wordpress.com/......nteligent/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este un supliment alimentar, nu un medicament! Oricum, medicamentele si suplimentele alimentare îmbunătățesc memoria in timp, nu peste noapte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Sunt chiar foarte bune si te ajuta sa retii foarte multe, m-a ajutat foarte mult la biologie pentru teza, de obicei m-a ajutat foarte mult cand invatam, retineam toate informatiile si nu le uitam deloc, dar vezi sa le iei in fiecare zi ca daca n-ai luat o zi se considera ca n-ai luat in viata ta si atunci munca ta s-a dus pe apa sambetei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Billiee):

Daca am uitat sa iau cateva zile se poate sa imi pierd din memorie?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru colorfullife17):

Nu iti pierzi din memorie, dar daca le-ai utilizat ca sa inveti si n-ai luat o cateva zile practic munca ta a fost in zadar, dar de pierdut memoria n-ai cum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde foarte mult, ideea e ca pentru a invata sa fii odhinit, sa mananci sanatos si sa te hidratezi ca sa ai energie, daca dormi 3 ori pe noapte si iei lecitina degeaba. Eu luam memo plus si nu pot sa zic ca inveti mai mult, doar ca ma faceau mai energic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează