|

Nu-i asa ca dumnezeu condamna in principal consumul sangelui ( ce reprezinta viata ) pentru hrana pentru a nu fi pangarit de sistemul digestiv al omului in special colonul? dar transfuziile sunt permise de dumnezeu, nefiind vorba de hrana ci de salvarea unei vieti pe cale venoasa acolo unde ar trebui sa circule sange?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca nu ar fi de acord cu transfuzia de sange, de ce ar mai exista compatibilitati intre oameni? Daca lui Dumnezeu, nu-i placea, fiecare avea propria gena si compatibilitate, stii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Superior):

Similaritatea asta nu a fost creata pentru transfuzii ci pentru ca oamenii au stramosi comuni adica Adam-Eva. Deci ramane valabila doar partea cu a nu manca sange pentru ca asa intra direct in fecale in tubul digestiv si s-ar pangari sau profana sangele care contine energia vietii. Evreii trebuiau sa ingroape fecalele fiind ceva murdar si fiind deseuri ale organismului. In plus sangele nu circula prin tubul digestiv ci prin vene/artere acolo unde ii este locul ca sa circule.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Superior):

Sistemul digestiv "maruntaiele" erau aruncate in cadrul ritualurilor evreilor la porunca lui dumnezeu pentru ca in el are loc descompunere si chiar putrefactie asemenea proceselor de descompunere si putrefactie la moartea trupului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează