| SkivoRo000 a întrebat:

Nu stiu de unde am luat paduchi. M-am dat cu pieptanele si am gasit vreo 6, 7. Mama zice ca nu am lindini, oua. Dar mai cad pe cearceaf niste chestii ovale lungi cu un picior negre. M-am spalat cu sampon special. Cum scap de ouale asteaca deja cred ca mor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
22 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Te duci la orice farmacie și ti se recomandă de acolo tipuri de solutii speciale (șampoane, de exemplu, Parasidose). Inainte de utilizare, citeste prospectul (desi, o sa iti spuna si farmacista cum se administrează)
Vei scăpa de ei, după putin tmp.
I-ai putut lua de oriunde, dacă ai avut ghinion (ex: de la școala, din autobuz- când e inghesuiala si stai langa un individ neingrijit, colorat)

| Metisul a răspuns (pentru floresdemayo):

"colorat" ce rasista ești mai laughing nu toți colorații sunt neîngrijiti, sunt și "decolorati" care sunt certați cu apa și săpunul.

| floresdemayo a răspuns (pentru Metisul):

Fără răutate, eu am întalnit doar din aceia, de care spuneam, si care locuiau in sate sau la o fermă din apropiere, erau navetiști, chiar si "rechinii" evitau să-i urce in masinile lor, pentru a-i transporta in oraș. Mai bine renunțau la bani. Au reusit să umple aproape toata scoala, pănă si pe directoarea scolii.
Si drectoarea e româncă, dar a fost o victimă, in cazul ăsta
Or fi si români neingrijiti, din punctul ăsta de vedere, tot ce-i posibil! Eu am spus doar ce am văzut.

| Metisul a răspuns (pentru floresdemayo):

Este o experienta subiectiva prințesa mea, am cunoscut și romani 100% care nu suportau romanii because toți romanii ii făcuse nu mai rău. Aia sunt țigani cocalari, ăștia de obicei sunt într-adevăr dangerous COCALARII, dar nu toți țiganii sunt la fel. Noua în momentul asta romanii (politicienii) ne fac foarte mult rău, de fapt de 30 de ani se întâmplă, fura cât nu o furat niciodată țiganii, mai ne și mint cu nerușinare pe fata. Vezi? Și romanul și țiganul este relativ o plaga pentru societate în unele cazuri. happy

| floresdemayo a răspuns (pentru Metisul):

Avem de toate in România.

| Metisul a răspuns (pentru floresdemayo):

Da, dar unii nu avem în bloc nu mai polițiștihee hee

| floresdemayo a răspuns (pentru Metisul):

Abia nu le cere nimeni certificatul verde, incepand de la iesirea din bloc.winking

| Metisul a răspuns (pentru floresdemayo):

Asta înseamnă să fi mafiot. Vad ca ai o problema minora în coltul de la buzisoare, ești o ființa minunata mai Flores.

| Metisul a răspuns:

Cred ca sunt oua, se înmulțesc. Tu parca ești fata, de unde naibii ii luasesi? laughing

| SkivoRo000 explică (pentru Metisul):

Naiba stie. Ca imi vine sa ma omor de nervi, am un par lung doamne si il îngrijesc. am dat cu sampon oare s o fii uscat si ouale.

| Metisul a răspuns (pentru SkivoRo000):

Dai cu un pieptăn des, nu cred ca ouăle se dezlipesc de pe firul de par asa ușor. Spălare cu oțet de mere, tine capul câteva minute într-o apa cu oțet de mere și cred ca vor muri toți, ar mai fi gazul dar îți poate arde scalpul, poate ai scalpul foarte sensibil. Floresdemayo ți-o dat un sfat bun, mergi la o farmacie și întreabă de un astfel de șampon, sau trimite pe cineva sa cumpere dacă tu jenă, ăștia de regula trag la un par curat. Îți va fi puțin dificil având în vedere ca ai parul bogat, lung. Cu un pieptăn special foarte des ar trebui sa rezolvi, dar la sfârșit trebuie dezinfectat. Și eu am venit de la tuns, sper ca nu am luat și eu rolling on the floor

| Metisul a răspuns (pentru Metisul):

Aia la care ai fost stau cu "fotbaliștii" în cap și nici nu știu treaba asta! laughing de la aia care ai fost în vizita cred ca ii luasi laughing în America pentru orice chestie se da în judecata...

| SkivoRo000 explică (pentru Metisul):

Am dat cu un pieptan special. cazura cateva chestii uscate, ca nu mergeau sparte, un fel de oua alungite negre cu un picior iesit. Cv de genul. acum nu mai iese nimic din par. m-am dat cu sampon. cu gaz. diseara si cu otet. e groznic.
Am parul pana la fund si bogat. Acum am tras de el cu piaptanul ala de ma doare capu. sper sa nu mai am si sa stau doar cu impresia.
Desi nu au conditii, sunt niste oamenii bun. dar fara posibilitati.
Sper doar sa trec cat mai repede, ca deja cad psihic ai vb seriis.

| Metisul a răspuns (pentru SkivoRo000):

Nu mai la fete faine trag ăștiahee hee sunt scammeri. Tu ai mai avut probleme și cu mâncărimea pielii, acum ai și pe aceasta, numai belele și cu tine happy mai spalate cu oțet de mere, tine parul în oțet și apoi tine prosopul 15 minute, repeta aceasta procedura câteva zile. Sper sa scapi de ei. Asa și mama când era tânără avea parul lung pana la fund happy
E bine ca ai scăpat de mâncărime macar, vei scăpa și de asta stau liniștită.

| SkivoRo000 explică (pentru Metisul):

Cu mancarimea am stat 3 luni, plus ceva pe piele vai mamă. Am tinut regim, cateva injectii pe care mi le faceam singura ca eram in carantinalaughing.
La 20 de ani ai mei, cred ca o iau razna:-)))
Multumiri de la o bruneta cu paduchi:-))

| Metisul a răspuns (pentru SkivoRo000):

Vad ca ști sa te pliezi repede, mai sus am folosit câteva cuvinte tipic oltenești și ai folosit imediat și tu la rândul tău " căzură" laughing specific oltenesc. Eu cred ca tu ai fi frumoasa și cu tuns periuța, dacă ai o figura frumoasa aproape orice freza ți ar sta ok și ai atrage. Am văzut o tipa hot odată când o întrat într-o agenție de pariuri, toți ne-am întors cu privirea după acea femeie, și femeile, eu am rămas uimit cand am văzut-o, era tunsa foarte scurt, blonda cu ochi albaștri, corp beton, deci o fata care e foarte frumoasa poate arata bine oricum, în orice haina, mai ales dacă are și atitudine rupe gatul privitorilor.
Dar tu ai un bonus, ai și un par frumos, ești cred și frumoasa și ești și olteanca, păduchii sunt un bonus suplimentarhee hee
De la ce s-a tras acea mâncarime a pielii? De la lenjeria patului? Sau de la unele alimente?

| SkivoRo000 explică (pentru Metisul):

De la alimente. Din pacate sau fericire, nu sunt olteanca?
Constanteanca?

| floresdemayo a răspuns (pentru SkivoRo000):

Cu șampon clasic, gen Wash&Go sau Head&Shoulders, NU te vei curăța.
Îti trebuie solutie specială, e vreo 80 de lei (cutia contine si un pieptăn). Chiar dacă ai parul foarte lung, problema se rezolvă ușor și fără foarfecă!

| Metisul a răspuns (pentru SkivoRo000):

Am înțeles. happy îți doresc o zi plăcută și sa scapi cât mai repede de acei fotbaliști constănțeanco. Asta ni se poate întâmpla tuturor, vorba lui Floresdemayo se pot lua și din autobuz sau tramvai dacă stai înghesuita printre multe persoane.

| SkivoRo000 explică (pentru floresdemayo):

Folosesc sampon special.

| floresdemayo a răspuns (pentru SkivoRo000):

Și atunci, de ce mai folosesti leacuri băbești (gaz, otet de mere)?

Lotiunea PARASIDOSE, de care ziceam, elimina PADUCHII si LINDINILE dupa 1 singura aplicare de 15 minute.Actioneaza prin asfixierea paduchilor si lindinilor, blocandu-le caile respiratorii. Se poate utiliza la copii peste 3 luni, la femei insarcinate sau care alapteaza. Nu contine insecticid chimic"

| Valorosul69 a răspuns:

Amesteci 10ml de urina (orice urina este buna, in special cea de castor) cu zeama masline. Te speli in fiecare zi cu amestecul meu si in aproximativ 4-5 zile sunt morti toti.