anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ok, deci din cate am văzut pe internet un om arde 2000 de calorii pe zi. Eu pana acum am consumat maxim 1000 pe zi. Dacă de acum consum cate 1500 sunt șanse sa ma îngraș?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Faza cu 2000 de cal nu este ceva general, eu unu as avea nevoie de 1000 de cal daca as avea greutatea potrvita, tu cum ai urmat aceasta dieta stupida rata metabolica sa redus dar daca ai facut sport nu sa redus seminificativ

iti recomand sa il citesti atent https://noutatidinstiinta.wordpress.com/......d-sanatos/

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Fiecare om arde în funcție de metabolismul bazal, ce mănâncă, căci și la digestie se consumă calorii, și ce activitate fizică și intelectuală are, nu cum ai văzut tu pe Internet.

Răspuns utilizator avertizat
| JusTPauL a răspuns:

Atâta timp cât ești în surplus caloric o sa iei în greutate.
Dar m-aș mira sa consumi doar 1000kcal.
Asta ar însemna să stai toată ziua.
Eu consum între 3500-3800kcal, iar foarte greu în greutate.

| BlackBriliant a răspuns:

Un om arde nu numai calorii, dar arde si gazul de pomana, stand pe TPU si punand intrebari stupide

| MariusAD1 a răspuns:

Depinde de metabolism, sunt persoane care la masa musculara consuma 2500 de calorii si sunt persoane cu aceeiasi inaltime si greutate care consuma dublu in perioada de masa

| Alohababy a răspuns:

Nu merge neapărat așa, dar le mai și consumi, oricum este de la corp la corp