| Anonime23e4 a întrebat:

Poti avea cancer testicular/prostata la 16 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, tu esti in crestere si organele sexuale se vor maturiza treptat pîna la varsta de 18 ani sau mai tirziu depinde de mostenirea genetica, dar ce anume te face sa crezi ca ai cancer testicular sau de prostata? Te doare ceva?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

"E diagnosticat la barbatii peste 65 de ani, boala fiind rareori depistata inainte de 40 de ani. Varsta medie la momentul diagnosticului este de aproximativ 66 de ani."

Iar tu ne intrebi dacă poți avea la 16 ani...
Mergi si vorbeste cu medicul specialist, dacă nodulul nu se retrage după 10-14 zile. Măcar să primești un tratament, incat sa previi pe viitor astfel de intamplari.
Uite, iti dau să citesti tipuri si cauze ale nodulilor testiculari: https://imgur.com/a/LF92FSl
Sănătate!

| Nume6 a răspuns:

La 16 ani putin probabil tipul acesta de cancer apare la oamenii in varsta dar de unde pana unde ai dedus ca ai cancer? E un diagnostic serios ar trebui sa mergi la doctor prima data.

| ThatOneStrangerFromTheInternet a răspuns:

Foarte improbabil insă din păcate soarta își mai bate pla de unii ghinioniști câteodată... Cum ar fi baiatul asta de doar 16 ani din articolul asta de stiri:
https://www.dailymail.co.uk/......octor.html