| avocadosm200 a întrebat:

Prezentările și anxietatea

Salutare, sunt student și am destul de des prezentari, dar chiar dacă deja au trecut doi ani, mereu am aceleași probleme. anxietate, voce tremurândă, mă pierd în idei și transpirație.

Am mai citit pe aici de aswaganda (cred că se scrie), propanolol, xanax etc. dar nu prea imi place ce vazusem prin comentarii.

Eram curios dacă Sedatif PC ar fi bun? Ideea e că as vrea ceva, un "tratament"/ supliment fix pentru ziua în curs, nu pe termen lung, care să aibă și efect.

Voi ce experiențe aveți cu anxietatea la prezentări și cum treceți peste ea?

FYI, am încercat trucurile cu respirația, cu număratul, repetiția inainte de prezentare. nu funcționează și nu e o chestiune de exercițiu (in cazul meu). de asemenea nu mă interesează suplimentele cu prescripție medicală. zi faină tuturor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.