| Roobbyy a întrebat:

Recomanda cineva un salon din Iasi pentru a îndeparta punctele negre de pe față?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Pentru atat lucru nu ai nevoie de saloane de cosmetica, ci de apa calda, sapun si 2 linguri de malai!
Punctele negre apar din cauza transpiratiei care se amesteca cu praful de afara si impuritati din aer, depunandu-se in porii fetei, ii infunda si in timp daca nu-i curatam, se infecteaza si produc acnee (cosuri).
Punctele negre se scot usor cu apa calda, maini si fata sapunite bine, apoi introduci varful degetelor in malai, dupa care lincepi sa cureti fruntea, incet-incet, cu miscari circulare, coborand pe tample, obrazi, nas, baza nasului, mustata, barbia si gatul, daca este cazul. Nu te grabii!
Daca nu mai ai malai pe degete, sapunesti bine din nou mainile si introduci din nou doar varful degetelor in malai, dupa care continui pe fata.
Atentie, nu se da pe pleoape si ochi, fiindca acolo pielea este f subtire si sensibila, putand sa te ranesti.
Dupa curatarea cu malai, se spala cu multa apa calduta si se sterge fata prin tamponare, cu un prosop f curat si pufos.
Daca au mai ramas 1-2 puncte negre, se scot extrem de usor din simpla apasare cu unghia.
Aceasta este o procedura mecanica foarte simpla si usoara pe care o poti face acasa saptamanal, sau de cate ori ai puncte negre, fara sa-ti chinui fata sau sa ti-o mutilezi cu proceduri de stoarcere si chimicale.

| Yuoia a răspuns:

Dar ce, la Iasi nu mai curge apa? Nu se mai gaseste sapun? Hai ca-ti trimit eu sapun, iar Bahluiul trece prin mijlocul orasului.

| Simpatik a răspuns (pentru Yuoia):

Nu imi place sa fiu contra cum sunt multi macarici pe aici, dar apa si sapunul nu indeparteaza punctele negre din cate stiu happy
El vrea la salon sa le indeparteze acolo cu masti speciale, dar nu stie ca cineva trebuie sa iti stoarca punctele alea precum cosurile

| Roobbyy explică (pentru Yuoia):

Dacă ești prost nu mai comenta aiurea
punctele nerge de pe Față nu se scot asa simplu cu apa si săpun
se duc foarte greu chiar si cu maști specialie

| Yuoia a răspuns (pentru Simpatik):

Daca e de stors, nu mai sunt "puncte negre". E acnee, acumulare de grasime poate cu radacina adanca. Dar daca e curatata zilnic, e indepartata si nu se ajunge la asta.