| 9PM a întrebat:

Revin cu un update
După cum știți unii m-am spălat cu apa rece ca gheata 3 zile la rand și au apărut dureri mari in zona testiculelor! Ieri am făcut baie cu apa calda și m-am lovit din greșeală când m-am ridicat chiar acolo,și durerea începuse să dispară lent! Acum mă doare la un testicul unde m-am lovit! Un user mi-a zis că pot să fac cistita da nu poate fi vorba de așa ceva că citista e o infecție și eu am altceva, de la apa rece mai exact! Ce pot sa fac sa îmi treacă? Nu vreau sa mă merg la spital nu sunt asigurat! M-am saturat de spitale.
Vad că dacă stau in pat nu prea mă doare doar dacă mă ridic!
Am rămas fără gaz de aia am făcut baie cu apa rece!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

La clinica urologica este serviciu ambulator, acolo poti merge (prezentata problema ca urgenta).

22 răspunsuri:
| urasteaua a răspuns:

Stiu ca ai spus ca nu îti plac spitalele in descriere dar ai putea sa te duci la un spital privat ca acolo nai nevoie de asigurare si te tratează foarte bine în doua trei săptămâni tia si revenit

| gabicoo a răspuns:

Nu contează că nu ești asigurat. Conform Convențiilor internaționale consultația de urgență și 3 zile de internare sunt gratuite. Mergi măcar la urgente la UPU la spital să te vadă un medic. Infecția poate fi oriunde pe aparatul urinar (despre cistită eu ți-am spus), iar durerea să radieze în "ouțele" tale.

| Yourshyguy a răspuns:

Eu am patit acelasi lucru gen cand m-am mas...t intelegi tu mai tare la un xxx fara sa-mi dau drumu si cateva zile simteam ca nu mai pot sa-l ating. Dupa aia mi-a trecut de la sine.

| 9PM explică (pentru Yourshyguy):

Pai pe mine nucile mă dor laughing
Acum rad da nu e râsul meu!
După cât timp a dispărut chinul?

| SkandallKamataru a răspuns (pentru urasteaua):

Da, la spital privat si dupa ce iese are factura de 20.000 ron laughing rolling on the floor

| SkandallKamataru a răspuns:

Maseaza-le man, pupa-le si spune-le ca totu o sa fie bine si da-le si cu crema laughing laughing

| 9PM explică (pentru SkandallKamataru):

laughing m-am lovit ieri din greșeală când făceam baie exact acolo în fras, că incepusem sa fiu ok. Acum cine știe ce naiba am că mă doare rău!

Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu mergi la investigatie medicala (urologie), atunci risti complicatii severe, poate si castrare!

| 9PM explică (pentru Bula):

La urgente pot sa merg? Acolo nu au urologie

| 9PM explică (pentru Bula):

Mersi pentru încurajare happy
Și aveam cumpărată plita electrica nu știu de ce nu am pus apa sa o încălzesc.

| GygyDuru a răspuns:

Mergi si taie-le ca Nae.

| Yourshyguy a răspuns (pentru 9PM):

Pai si pe mine tot alea ma dureau. Dupa 3-4 zile.

Am înțeles. Ai stat în pat liniștit nu? Te durea rău numai când te ridicai?

Ma durea si cand stateam si cand mergeam, gen cand le atingeam intre picioare, intelegi tu.

Am înțeles. Și așa o durere rea sa treacă complet după 4 zile că și cum nu ar fi existat niciodată?

Gen nu stiu cum te doare pe tine, eu ti-am zis cum a fost la mine.

E ciudat sa te doară așa rău și după câteva zile sa dispară complet durerea că și cum nu ar fi. Tu ești mai tânăr, e posibil sa fie altfel. Plus că tu nu te-ai spălat cu apa rece ca gheata, la tine alta era cauza.
Pe mine mă doare când mă ridic sau stau in picioare. Da e ciudat ce mi se întâmpla, numai din probleme in probleme dau.

Imi pare rau. Eu am 16 ani.

Multi înainte frate.
Sunt uimit ce răspunsuri oferi! Ai bun simț, ești bine crescut. Respect!

Ms la fel. Tu cati ani ai?

34 am.

Wow