|

Ritalin se elibereaza si fara reteta? Cat costa?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Aceste medicamente nu sunt prea recomandate pentru folosul tau, zic eu... Ritalinul este un stimulent al creierului, dar are efecte secundare, asa ca zic ca nu merita.Renunta la pastile, iar daca e nevoie mergi la doctor...Sanatate!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

De ce nu faci ce spune aici? http://www.ziare.com/......5526.html. Copilul tau este dependent de acest medicament?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ritalin NU se gaseste in Romania. Se gasesc alte medicamente pentru ADHD. Daca ai probleme cu copilul, te poti duce in Ungaria sa-l iei de acolo, dar NUMAI dupa un consult la un medic din Ungaria care sa-ti dea reteta.

Nu ii crede pe cei care spun ca Ritalinul e prost. Da - e un medicament care, ca toate medicamentele, poate avea efecte secundare. Dar, daca nu ar fi bun, nu s-ar mai prescrie.

Am citit pe net blog-uri si comentarii pe forum ale multor oameni care au fost diagnosticati ca adulti cu ADHD si au inceput sa ia Ritalin, iar viata lor si modul cum fac fata la servici si la diferite solicitari, puterea de concentrare, etc, s-a imbunatatit foarte mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

NU, nu se gaseste in romania si daca ai vreo idee linisteste-te ca Ritalinul intra sub incidenta legii substantelor narcotice, faci puscarie pentru niste pastile de 2 bani...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am nevoie urgent de Ritalin sub prescriptie medicala pentru un baietel cu ADHD si Autism.
Multumesc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează