|

Rog ceva sfaturi pentru probleme cu sinuzita cronica. Îmi curg secreții din nas in gât aproape continuu și de toate culorile (alb, galben, roșu).

Ce tratamente naturale exista?

Îmi recomandați sa fac puncții sau nu e cea mai buna soluție?

O sa merg și la consult dar nu am timp acum.

1 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| a răspuns:

Mergi la consult si nu te juca ca poti face meningita daca se agraveaza treaba. Eu am fost operat la Cluj de sinuzita maxilara cronica stanga. Din cauza unei masele am facut infectie in sinus. Din 2017 si inca nu a trecut de tot. Daca nu ai sinuzita maxilara este ok pentru ca nu ai comunicare oro antrala. Greu se mai inchide o gingie ce are comunicare cu sinusul. Mergi la control si sigur te va pune sa faci o raza SAF sau OPT. Acolo vede cum iti sunt sinusurile. Tratamentele naturale nu prea au rost in cazul in care ai sinusul blocat. Numai doctorul iti poate recomanda punctii sau nu, depinde cat de blocat iti este sinusul. Daca nu, se face operatie prin nas in care iti deschide sinusul si curata ce ai acolo. Sanatate si mergi la ORL sa vezi ce ai nu sta asa ca nu se vindeca singura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează