| MembruNou74763e21 a întrebat:

Sal TPU.As vrea sa intreb niste lucruri despre apendicita.De cateva saptamani am inceput sa am niste dureri in partea dreapta a abdomenului.Parca s-au pus si pe piciorul drept putin dar nu sunt sigur cu certitudine daca asta e un simptom real, merg destul de bine.Ce vreau sa intreb: simptomele apar unul dupa altul pe o anume perioada de timp? Si as mai vrea sa stiu cam in cate luni se agraveaza.
Mai am o problema.Am tulburari ingrozitoare de anxietate. Durerile astea au inceput cand o colega de la mine din clasa a pomenit de alta ca face operatie de apendicita, si eu fiind de felul meu nervos si nelinistit am inceput sa am grija asta zi si noapte.Rareori uit.O fi de la faptul ca sunt prea stresat si nu-mi pot lua gandul de la asta? Problema este la sanatatea fizica sau psihica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| MarySparrow a răspuns:

Ca sa iti rezolvi ambele probleme, fizice dar si psihice, anxioase, mergi la doctorul de famile sa te consulte de apendicita si gata scapi de amandoua, daca iti va spune ca ai stai linistit(a) este o operatie foarte usoara

| Constantin_Popa_1988 a răspuns:

Opereaza-te de apendicita

| crinagminimouse a răspuns:

Te sfatuiesc sa mergi si sa consulti un medic pentru ca este cel mai bun sfat dar poate nu este apendicita si este doar imaginatia ta dar totusi trebuie sa ai grija.