|

Sal TPU! Nu mi se vad venele,mai ales cea de pe biceps,cum pot face sa mi se vada, specific am 1, 80m si 65 de kg nu sunt gras, oare de ce nu mi se vede vena aia lunga a bicepsului(trag de fiare serios la sala de un an)? dau funda

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Relieful venos este ultima achiziţie a unui culturist. În linii mari, practica culturismului duce la trei stadii:
-mai întâi, creşte masa musculară
-pe urmă, apare mai evidentă deosebirea dintre un muşchi şi altul (se cheamă "definţie").
-în sfârşit, devin şi venele evidente.

Acuma, nu ai cum să arzi etapele, nu ai cum să treci la 3 dacă nu ai acumulat destulă masă musculară şi nu ai încă gradul necesar de definiţie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut. No conteaza daca se vede sau nu. Daca vrei un raspuns medical este foarte simplu. Esti deshidratat. Bea mai multe lichide. Altceva nu pot ce spune. Poate ca genetica facebig grinbig grin nu te speria e normal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Leonho):

Cand esti deshidratat se vede cel mai bine, culturistii se deshidrateaza foarte mult ( de genul 2-3 zile nu beau apa deloc ) inainte de un concurs, tocmai ca sa se vada bine venele si muschii.

Nu are treaba cu genetica, pur si simplu nu are muschiul suficient de mare raportat cu grasimea de pe brat cat sa se vada vena.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cosmin86):

Cred ca esti cel mai dobitoc om de pe pamant de 2 zile ma uit pe TPU te tot vad pe tine cum comentezi la toate cum sa nu bea nimic ma..Pe toate siturile de culturism spune hidratarea e cea mai buna; bea multa apa in timpul exercitiilor; apa este un element esential etc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Infinitee):

Cine vorbea de antrenamente?

Tu nici macar nu ai citit ce-am raspuns, dar ma injuri.

Mai citeste DE 10 ORI ce am scris si apoi da-mi un raspuns

p.s. : http://www.evz.ro/......rii/2.html

"greşeala fatală a lui Viorel Ristea a fost aceea că n-a băut apă timp de trei zile."

Si multi fac asa INAINTE DE CONCURS ( citeste iar ce-am scris, doar INAINTE de concurs, NU la antrenamente ).

Si documenteaza-te si singur ( ai google ) DE CE fac asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Infinitee):

Cosmin86 are dreptate. Deshidratarea creste tensiunea arteriala si ritmul cardiac. O data cu acestea apare in mod spontan vascularizarea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La 1.80 cu 65 kg esti schija, nu ai masa musculara, si nici definit nu esti daca nu ai venele cu tine happy. Ai pierdut 1 an de zile degeaba.Mananca bine,nu sari peste mese, adaugi proteine si sala cu greutati mici, pulsezi muschii pana la epuizare si incearca sa respiri intre repetari.iar faza cu vena aia lunga nu se potrivesete la toata lumea, cu ele te nasti ele nu-si schimba forma, la mine de ex este in forma de fulger pe dreapta si pe stanga am una dreapta din care am si o bifurcatie de alte 4 vene pe interior. Sper ca ai inteles cum e treaba cu venele laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează