|

Sall.

Mi-a aparut un cos pe obraaaaaz.Gen,inca nu a aparut dar e rosu si umflat.Cum sa scap de el? Am mai avut cosuri in regiunea obrajilor si mi-au ramas cicatrici.Nu mai vreau sa am asa ceva. Ceva remedii?

Pasta de dinti chiar ajuta in tratarea coșurilor?

Mulțumesc.❤️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mergi la farmacie și cere o recomandare de cremă împotriva coșurilor.

| a răspuns:

Cutaden de la farmacie. Sau sfarama o jumatare de aspirina, amesteca cu cateva picaturi de apa si pasta obtinuta aplic-o pe pielea afecteata.

| a răspuns:

Infuzie cu ceai de musetele, apoi aplici o masca de fata pe baza de argila prefarat roz, cu avocado. O lasi 40 minute, apoi te clatesti cu apa de mustele si masezi tenul cu ulei de migdale(2 picaturi), un masaj usor pentru a defini trasaturile. Se vor Diminua petele, vor fi mai putin vizibile, tenul va arata super luminat. ( Bea apa, 2-4 litri )

| a răspuns:

Poti sa iti pui un cub de gheata pe el, sa il acoperi cu putina zeama de lamaie sau miere, dar cel mai bine functioneaza o crema anti-acnee de la farmacie!

| a răspuns:

Poti sa iti pui gheata pe el sa se dezumfle, apoi putina zeama de lamaie si miere, dar cel mai bine functioneaza o crema anti-acnee de la farmacie!

| a răspuns:

Pasta de dinti usuca intr-adevar cosurile, poti sa apliciseara si sa o lasi pana dimineata, poti folisi usturoiul pentru ca si el usuca si trebuie sa ai rabdare, nu dispare asa de pe o zi pe alta mai ales daca e mare, apropo, e foarte important sa nu continui sa treci cu degetul peste el pentru ca il poti inflama si nici sa nu iti pui mainile murdare pe fata!